MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli içmimarlar yeni başkanını seçti
Ekonomi
12 Mart 2018 Pazartesi 16:10

İzmirli içmimarlar yeni başkanını seçti

TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi 12. Olağan Genel Kurulu'nda Tülin Gazi yeni başkan seçildi. Seçimler sonucunda yeni yönetim de oluşturuldu.

İçmimarlık mesleğinin geliştirilmesini sağlayarak, üyelerinin mesleki hak ve onurlarının korunması, mesleki kural ve yöntemlere uyulması ile mesleki disiplinin oluşturulması konularında hizmet veren TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi'nin 12. Olağan Genel Kurul seçimleri tamamlandı. Oy birliği ile Tülin Gazi yeni başkan seçilirken, başkan yardımcısı Selin Erbilgiç Gürman, yazman Betül Sezgin, sayman ise Deniz Tezer oldu. Tülin Gazi, "Meslek birliğimizin bozulmasına fırsat vermeden tüm enerjimiz ile meslek haklarımızı almak için çabalayacağız. Yeni dönemde meslek ve meslektaş çıkarlarından yana olan çizgimizi hep birlikte sosyal ve kültürel başarılarla taçlandıracağız" dedi.

TMMOB İçmimarlar Odası 12. Dönem Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu;

"Özgür Ali Karaduman, Emrah Tezcan, Duygu Çınar Umdu. Yedek Üyeler; Yiğit Emre Gürman, İklime Polat Yalçıner, Oğuz Kral, Sema Çetin, Miray Beşkardeşler, Elza Gabbai, Zeynep Seda Güncü." (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz