MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli pazarcılar sorun için net konuşu: Kılıçdaroğlu çözmezse Reis’e yürüyeceğiz!
Güncel
16 Nisan 2018 Pazartesi 15:35

İzmirli pazarcılar sorun için net konuşu: Kılıçdaroğlu çözmezse Reis’e yürüyeceğiz!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, Balçova’daki programı sonrasında çıkışını bekleyen fakat görüşemeyen pazarcı esnafı adına konuşan Acar, “Eğer CHP genel başkanı bu sorunu çözmez ise Ankara’ya yürüyeceğiz. Bu esnaf reis Recep Tayyip Erdoğan’a, meclise yürüyecek” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Bayraklı’daki Özkanlar pazaryerinin kapatılmasıyla başlayan yer krizi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun programına taşındı.

Kaya Termal Otel önüne gelen kalabalık esnaf kitlesi saatlerce bekledi fakat Kılıçdaroğlu ile görüşemedi.

Pazarcılar adında açıklama yapan Faysal Acar, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun aylar öncesinden sorunun çözümü noktasında kendilerine söz verdiğini ifade etti. Acar sorun devam ettiği takdirde bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gideceklerini söyledi.

Acar şunları söyledi:

Kemal Kılıçdaroğlu ile bire bir görüştüm ve dosya verdim. Bizim sorunumuzu giderecek olan tek yer Bayraklı Özkanlar pazarına yakın olan viyadük altıdır. Sayın Bakan Ahmet Arslan ile görüşmemde bize ‘Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait olan yeri verdik. Karayolları Genel Müdürü ile de görüştüm hiçbir sorunun olmadığını söyledi.

KILIÇDAROĞLU ÇÖZMEZSE REİS’E YÜRÜYECEĞİZ
Bizim siyasi hiçbir amacımız yok. Tek amacımız ekmeğimiz, pazarımız. Şu an Kılıçdaroğlu görüşme sözü karar açıklama sözü vermesine rağmen durmadı. Eğer CHP genel başkanı bu sorunu çözmez ise Ankara’ya yürüyeceğiz. Bu esnaf reis Recep Tayyip Erdoğan’a, meclise yürüyecek. Hak hukuk adalet nerede? Bir ağaç için çadırlarda yatan milletvekillerine sesleniyorum. Neden 900 esnaf için bir şey yapmıyorsunuz?

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Selin
 16 Nisan 2018 Pazartesi 23:09
Pazarımızı istiyoruz herşey ateş pahası
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz