MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli şoförlerden peş peşe toplantı: Yol haritası belirlendi
Otomobil
12 Nisan 2018 Perşembe 10:26

İzmirli şoförlerden peş peşe toplantı: Yol haritası belirlendi

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın 2 bin 823 üyesi, genel kurul sonrası bir araya geldi, yeni dönemin yol haritası hep birlikte belirlendi.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda genel kurul coşkusu bölge toplantılarıyla sürdü.

Kent merkezindeki 2 bin 823 üye, peş peşe düzenlenen 6 toplantıda Başkan Celil Anık, Başkanvekili Erkan Özkan ve oda yöneticileriyle bir araya geldi. İlki Bornova'da gerçekleştirildi. Daha sonraki buluşmalar sırasıyla Yenişehir-Buca, Alsancak, Hatay ve Karşıyaka bölgeleriyle devam etti. Gündemdeki konuların değerlendirildiği önerilerin ve isteklerin ele alındığı toplantılar Gaziemir, Karabağlar, Güzelyalı, Balçova ve Narlıdereli üyelerin katılımıyla sona erdi.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celil Anık, genel kurul ile bölge toplantılarına yoğun katılımdan ve sergilenen birlik beraberlikten dolayı üyelere teşekkür etti. Anık, “Odamızı katılımcı anlayışla yönetiyor, esnafımızı ilgilendiren kararları ortak akılla hep birlikte alıyoruz. Yeni döneme de yine bu anlayışla başladık. Amacımız hem hizmet kalitemizi ve vatandaş memnuniyetini artırmak hem de üyelerimize daha iyi çalışma koşulları sağlamak" dedi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz