MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli üç başkan İmamoğlu için İstanbul'da sahada!
Politika
11 Haziran 2019 Salı 15:26

İzmirli üç başkan İmamoğlu için İstanbul'da sahada!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek vermek için İstanbul’a gitti.

İzmir'in Konak, Foça ve Menemen belediye başkanları CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na destek vermek için sahaya indi.

Ekrem İmamoğlu’yla bir araya gelen Başkan Batur, Konak’ın tüm desteğini yanında getirdiğini ifade etti. Batur, “Sayın Ekrem İmamoğlu, büyük bir haksızlık yaşamaktadır. Biz de kendisine desteğimizi sunmak için İstanbul’dayız. İzmir, İzmir’in kalbi olan Konak, Sayın İmamoğlu’nun yanındadır. Bu seçim sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin seçimidir. 23 Haziran’da hak, hukuk ve adalet test edilecek. Biz de hakkın yerini bulması için İstanbul’da çalışacağız. Her şey çok güzel olacak. Halkın oylarıyla göreve getirildiği halde mazbatası elinden alınan Sayın Ekrem İmamoğlu hakkını söke söke alacaktır” diye konuştu.

Başkan Batur, İmamoğlu’yla görüşmesinin ardından, partisinin görevlendirdiği Bağcılar bölgesinde alan çalışmalarına katıldı. CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, CHP Bağcılar İlçe Başkanı Murat Sönmez, ile birlikte ilçeyi gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Batur, Ekrem İmamoğlu için oy isteyerek, “Ülkenizin geleceği için sandığa gidin ve haklıya hakkını verin” dedi.

SİZİ MENEMEN'DE AĞIRLAMAK İSTİYORUM
Kapısının herkese açık olduğu söyleyen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, "Ben Selanik göçmeniyim. Kapım herkese açık.  İster CHP’li,ister  MHP’li, ster AK Partili hangi partiden olursa olsun ben Menemen Belediye Başkanıyım eğer Menemen’e gelirseniz, Sizi başımın üstünde ağırlamak isterim. Eğer bir gezi tertip edilirse sizi ağırlamakta istiyorum" dedi. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Bucalı
 12 Haziran 2019 Çarşamba 00:38
İzmir de işler bitti...ortalık pislik içinde sizler izmire bakın...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz