MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Jeotermal için süreç başladı: Selçuk’a 2 hançer!
Enerji
18 Temmuz 2019 Perşembe 14:49

Jeotermal için süreç başladı: Selçuk’a 2 hançer!

İzmir Valiliği’ne sunulan ve incelenen dosya kapsamında Bozyazı Körfez Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından Selçuk’ta yapılması planlanan ‘2 Adet Lokasyonda Jeotermal Kaynak Arama Sondaj’ projesi için ÇED süreci başladı.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Selçuk’ta yer alan Belevi Mahallesi’ndeki Çeşmeadası ve Cibe mevkilerinde jeotermal kaynak arama projesi için süreci başlattı.

Bozyazı Körfez Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından yapılması planlanan ‘2 Adet Lokasyonda Jeotermal Kaynak Arama Sondaj’ projesi ile ilgili olarak İzmir Valiliği’ne sunulan dosya incelendi ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci start aldı

Proje bedelinin 500 bin TL olduğu belirtilirken faaliyet alanının Belevi Mahallesi’ne ait konutlara 400 metrelik mesafede yer alacağı aktarıldı. Proje alanının tapulu alanlar içerisinde kaldığı da dosyada belirtildi. Söz konusu tapu parsellerinin kiralanacağı ya da satın alınacağı açıklandı. Ayrıca tapu sahiplerinden proje için muvafakatnameler alınacağı da ifade edildi.

Sondaj faaliyetleri kapsamında toplam 9 kişinin çalıştırılacağının bilgisi verildi. Günde 1 vardiyanın hizmet vereceği de aktarıldı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz