MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Jet Sosyete'nin evde çekilen bölümü dünyada yankı uyandırdı
Televizyon
4 Nisan 2020 Cumartesi 17:37

Jet Sosyete'nin evde çekilen bölümü dünyada yankı uyandırdı

Virüs salgını nedeniyle ara verilen setler nedeniyle oyuncuların evde çektiği bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanan Jet Sosyete dünya basınında da yer buldu.

Gülse Birsel’in yazıp başrolünde yer aldığı Jet Sosyete dizisi, setlere salgın yüzünden ara verilen bu günlerde oyuncuların evlerinden çektiği bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

8 Nisan’da yayınlanacak bölüm, Almanya başta olmak üzere dünya medyasınında ilgisini çekti.

Dizinin dünyada haber olmasının nedeni, oyuncuların setlere ara verildiği bugünlerde evden kendi imkanlarıyla çektikleri görüntülerle özel bir bölüm hazırlaması oldu.

Bölüm hakkında açıklamalarda bulunan Gülse Birsel şu ifadeleri kullanmıştı: "Oynarken iyice zorlandık. Herkes evinde, telefonuyla baş başa. Kuaförü kendisi, makyözü kendisi, ışıkçısı, kameramanı, yönetmeni herkes kendi işini kendisi görüyor. Bizim için ilginç bir tecrübe oldu. Hikayenin içinde hepimiz bizzat yaşıyoruz. biraz daha iyimser bir taraftan bakmaya çalıştım açıkçası hatta dans ettiğim şarkı söylediğim bir sahne bile var. Çok kaygılıyız, çok endişeliyiz, ve belki mizahçının şu an en önemli görevi biraz o kaygıyı azaltmak, biraz ümit vermek biraz neşelendirmek biraz unutturmak. "

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz