MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar'da Bayramlaşma mesaisi
Yerel Yönetimler
23 Haziran 2017 Cuma 15:34

Karabağlar'da Bayramlaşma mesaisi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ramazan Bayramı öncesi personeli ile bayramlaştı. Bayramların barış, dostluk ve hoşgörü getirmesini dileyen Selvitopu, “Umarım bu bayramda sebepsiz yere ölümler biter, hep birlikte dostça, kardeşçe yaşamaya devam ederiz.” diye konuştu.

Başkan Muhittin Selvitopu’nun personeliyle bayramlaşması sabah erken saatlerde Gediz’de bulunan Şantiye binasında gerçekleşti. Belediye - İş 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan ve Genel İş 5 No’lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara ile başkan yardımcıları, bürokratlarla birlikte şantiyede çalışanlara seslenen Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi’nin saygın bir belediye olarak hizmetlerine devam edeceğini belirterek, “Bunda da sizlerin katkısı çok büyük. Umarım bundan sonra da bu hizmetlerimiz aynı şekilde devam eder.” diye konuştu.

Adaleti, barışı, kardeşliği savunalım

Bu ülkede hep birlikte barışı, kardeşliği ve adaleti savunmak gerektiğinin altını çizen Başkan Selvitopu, “Bu kentte yaşayan insanların daha iyi hizmet alıp yaşayabilmesi için ülkemize barışın, hoşgörünün gelmesi için çalışıyoruz. Hepimizin görevi bunu ülkeye adaleti hakim kılmak. Umarım ülkemize bunu hakim kılarız, barış ve hoşgörü gelir.” diye konuştu.

Başkan Selvitopu’na çiçek takdim ettiler

Belediye İş 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan ve Genel-İş 5 No’lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara ise yaptıkları konuşmalarda çalışanların her zaman yanında olduğu için Başkan Selvitopu’na teşekkür ederken, işçiler de Başkan Selvitopu’na çiçek takdim ettiler.

Hizmet Binası ve Temizlik İşleri Şantiyesi

Başkan Selvitopu Karabağlar Belediyesi Gediz Şantiye’nin ardından Hizmet Binası’nda bulunan personel ile bayramlaştı. Vatandaşlarla da bir araya gelen Selvitopu, onlarla da sohbet etti, bayramlarını kutladı. Selvitopu’nun son durağı Uzundere’de bulunan Temizlik İşleri Şantiyesi oldu. Başkan Selvitopu, burada da çalışanlarla bir araya gelerek sohbet etti, bayramlarını kutladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz