MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar'da fotoğraf buluşması
Yerel Yönetimler
19 Haziran 2017 Pazartesi 09:36

Karabağlar'da fotoğraf buluşması

Kurulduğu 8 aydan bu yana yapılan atölye çalışmaları ile kente bir dinamizm kazandıran Karabağlar Belediyesi Kent Tasarım Atölyesi (KETA )çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. “Kente Fotoğrafla Müdahale Et” projesinin ilk konuğu Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Yasa oldu.

Karabağlar Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından faaliyetleri sürdürülen KETA’nın konuğu Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Yasa, konuklara İzmir’in değişimini fotoğraflarla anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Eski ve yeni İzmir fotoğraflarını aynı açıdan çekerek karşılaştırma yapan Yasa, aynı zamanda kendi çektiği fotoğraflarından oluşan koleksiyonu müzik eşliğinde sergiledi.

SUNUM İLGİYLE İZLENDİ

2003 yılından bu yana fotoğraf çeken, ayrıca eşi ile mimari fotoğraflar üzerine çalışmaları bulunan Mehmet Yasa,  İzmir’in en eski Türk fotoğrafçıları olan Hamza Rüstem ve Foto Cemal’in (Cemal Yalkış) çektiği fotoğraflardan oluşan bir sunum gerçekleştirdi. Yasa ayrıca, Foto Cemal’in  hayatıyla ilgili de hazırlanan bir belgeseli konuklarına izlettirdi.

PROJE BAŞKA SANATÇILARLA DA DEVAM EDECEK

Etkinlik sonunda Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Servinaz Ömür ve Halkla İlişkiler Müdürü Nail Özlüsoylu, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Yasa’ya sunum için teşekkür ederek belgesini verdi. “Kente Fotoğrafla Müdahale Et” projesi bundan sonra başka sanatçılarla da devam edecek. Sanatçılar hem fotoğraf üzerine farklı teknikler hakkında bilgiler verirken, pratik uygulamalar da yapacaklar. KETA atölyesine katılmak isteyenler 414 77 62 numaralı telefonu arayarak yetkililerden bilgi alabilir.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz