MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karar çıktı, ertelendi! İzmir Ticaret Odası seçimleri ne zaman yapılacak?
Ekonomi
24 Eylül 2017 Pazar 00:49

Karar çıktı, ertelendi! İzmir Ticaret Odası seçimleri ne zaman yapılacak?

Türkiye genelinde TOBB’a bağlı odalar ve borsalarda seçimleri Nisan 2018’e ertelendi. İzmir’de yapılması planlanan İzmir Ticaret Odası seçimleri de önümüzdeki yıla kaldı.

EGEDESONSÖZ- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı Ankara Ticaret Odası seçimlerinin Bakanlar Kurulu tarafından 6 ay ertelenmesinin ardından onu İstanbul Ticaret Odası takip etmişti. İzmir Ticaret Odası’nda da seçim heyecanı yaşanırken İzmir’de de seçimlerin iptal edilip edilmeyeceği kentte tartışma konusu olmuştu.

Dün toplanan Bakanlar Kurulu’ndan ise tüm ülkede yapılacak olan TOBB’a bağlı oda ve borsalarda seçimlerin ertelenmesi kararlaştırıldı. Karar, Resmi Gazete’de yayınlanandı. Buna göre, Ekim ve Kasım aylarında yapılması gereken seçimleri, Nisan 2018’e ertelendi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 NEDİM SUN
 29 Mart 2018 Perşembe 16:00
ODALAR SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIDIR. VE TABİKİ ÜYELERE HİZMET VERMEK AMACIYLA KURULMUŞTUR. ANCAK, BAŞA GELİP KOLTUĞA OTURANLAR SANKİ BABADAN MİRAS KALMIŞ GİBİ YILLARCA O KULTUĞA SARILDIKLARI İÇİN BİR DEĞİŞİKLİK OLMUYOR. BU DURUMDA AYNI ZİHNİYET HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE TEK DÜZE DEVAM EDİYOR. BUNUN İÇİN DE 2 VEYA 3 DÖNEM BAŞKANLIK YAPANLAR ARTIK ADAY OLAMASIN. TÜRKİYE GENÇ NUFUSA SAHİP BİR ÜLKEDİR. ANCAK YAŞLILAR GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMAMAKTA KARARLI OLDUKLARI İÇİN GENÇLER İŞSİZ VE BOŞ GEZMEKTEDİRLER....BU ADALET DEĞİLDİR. BUNA BİR ÇÖZÜM GETİRİLMESİ GEREKTİĞİ KANAATİNDEYİM.....BU UYGULAMA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA DA GERÇEKEŞMELİDİR.....SAYGILARIMLA
 
 24 Eylül 2017 Pazar 14:03
Haksız rekabet bitti hak yerini buldu Ekrem efendi listeleri verdi Adamlarına at koşturdular ilahi adalet tecelli etti
 Meclis üyesi
 24 Eylül 2017 Pazar 10:51
N oldu Ekrem efendi, hüsrana uğradın. Şimdi panikte vardır :)) yangından mal kaçırır gibi koşuyordun. Senin nefesin bitti artık.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz