MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka ‘Travel Turkey’de yerini aldı
Yerel Yönetimler
5 Aralık 2019 Perşembe 22:35

Karşıyaka ‘Travel Turkey’de yerini aldı

Karşıyaka Belediyesi; İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve bu yıl 13’üncü kez dünya turizmine kapılarını açan “Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı”na katıldı.

İzmir Sokakları Özel Alanı Hol A’da bulunan Karşıyaka Belediyesi standını ilk günden yüzlerce kişi ziyaret etti. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın ağırladığı konuklar arasında; İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanları ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de yer aldı.

43 ÜLKE BULUŞTU
43 ülke ve 36 ilden gelen bin 300’e yakın katılımcısıyla devam eden organizasyonda; tarihi ve kültürel değerlerinden doğal güzelliklerine kadar her yönüyle Karşıyaka’nın tanıtımı yapılıyor. Ziyaretçilere kent rehberi, broşür ve kitapçıklar dağıtılıyor. Karşıyaka Belediyesi iştirâki Kent A.Ş. de Cordelion Taypark ile Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü gibi kente değer katan tesislerini konuklara tanıtıyor. Turizm sektörüne katkı sağlama hedefiyle, dünyanın farklı coğrafyalarını ve kültürlerini buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarı, 7 Aralık Cumartesi akşamı sona erecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz