MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka’da Alzheimer Merkezi’ne ilk beton atıldı
Yerel Yönetimler
21 Eylül 2021 Salı 17:28

Karşıyaka’da Alzheimer Merkezi’ne ilk beton atıldı

Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılacak ‘Alzheimer Merkezi’nin yapım çalışmalarına başlanırken, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Türkiye Alzheimer Derneği İzmir Şube Başkanı Belgin Karavaş inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Dünya Alzheimer Günü’nde, alana ilk beton atılışına tanıklık eden başkanlar, bu önemli merkezin kente hayırlı olmasını diledi.

İNŞAAT 8 AY SÜRECEK
Karşıyaka Belediyesi Fen İşleri Müdürü Özcan Pamuk’tan projenin detayları hakkında bilgi alan Başkan Karavaş, Alzheimer Merkezi’nin hem hastalar hem de hasta yakınları için çok değerli bir kazanım olacağını vurguladı. Projeyi çok önemsediklerini ifade eden Başkan Tugay da merkez inşaatını 8 ayda tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.



BÜYÜK İHTİYAÇ
Önemli oranda ileri yaş nüfusun yaşamını sürdürdüğü Karşıyaka’da büyük bir ihtiyaca yanıt verecek olan Karşıyaka Belediyesi Alzheimer Merkezi, Bahriye Üçok Mahallesi’nde inşa ediliyor. 5 katlı olarak tasarlanan bina, 650 metrekarelik kullanım alanıyla hastalara ve yakınlarına hizmet verecek. Gündüz bakım evi olarak planlanan merkezde hastaların sosyalleşmesi için rehabilitasyon yapılacak ve yakınları için de eğitimler gerçekleştirilecek. Alzheimer Merkezi’nin yapımına belediye imkanlarıyla başlanırken, inşaata katkı koymak isteyenler için bağış hesabı da açıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ST
 21 Eylül 2021 Salı 19:42
Önemli bir ihtiyaç, yapanlar sağ olsun. Ancak çok yönlü ve büyük düşünmek lazım. Herkes destek olmalı, yarın kimin başına geleceği belli olmaz.
 Lombak
 21 Eylül 2021 Salı 18:48
Aman dikkat gün aşırı ilk betonu atmayın. Yaptıklarınızı kaydedip izleyin.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz