MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da Sümbül tartışması
Spor
10 Ekim 2018 Çarşamba 13:47

Karşıyaka'da Sümbül tartışması

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 6 haftada tek galibiyet alarak düşme hattının yalnız 1 puan üzerinde yer alan Karşıyaka'da tek basamak altında, düşme barajında bulunan Etimesgut Belediyespor'la oynanacak maç öncesi teknik direktör Aytekin Sümbül'ün koltuğu sallantıda.
Taraftarlar, 2'nci haftada Ufuk İskender'in yerine geçen Sümbül'e sosyal medyada sırt çevirerek, genç teknik adamı istifaya davet etti.

Aytekin Sümbül yönetiminde 5 maçta 1 galibiyet, 3 yenilgi alarak Alibeyköyspor deplasmanında beraberliği, uzatmanın son saniyesinde Doğukan'ın frikik golüyle kurtaran Karşıyaka'da bu hafta Etimesgut Belediyespor karşısında da puan kaybı yaşandığı takdirde genç teknik adamla yolların ayrılabileceği iddia ediliyor. 

Son 3 yılda 2 kez küme düşen İzmir temsilcisi, evinde alt sıralardaki en yakın rakibine de mağlup olduğu takdirde düşme hattına gerileyecek. 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Bornovalı
 11 Ekim 2018 Perşembe 11:37
En kolay iş antrenörü sallamak- Sen futbolcunun basketçilerinin karnını doyurabiliyormusun ? İdareci olarak elini cebine atabiliyormusun ? Bu konu geçmiş seneleri de kapsıyor. Paran yoksa idareciliğe soyunma.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz