MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da feci kaza! Direksiyonu tramvayın önüne kırdı!
Güncel
13 Eylül 2017 Çarşamba 21:11

Karşıyaka'da feci kaza! Direksiyonu tramvayın önüne kırdı!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde motorsikletli bir şahıs direksiyonu tramvayın önüne kırınca kaza meydana geldi. Kazada ağır yaralanan motorsiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

EGEDESONSÖZ- İzmir’in Karşıyaka ilçesinde tramvay yolunda meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza bugün akşam üstü saatlerinde Karşıyaka Belediyesi Bilim Müzesi'nin karşısındaki tramvay yolunda meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen motorsikletli bir kişi karşı yönden gelen tramvayın üzerine aniden direksiyonu kırdı. Motorsikletli sürücü çarpmanın etkisiyle tramvayın altında kaldı. Olay yerine koşan vatandaşlar yaralıya müdahale ederken 112 acil ekipleri olay yerine sevk edildi.

İtfaiye ve sağlık ekipleri motorsiklet sürücüsünü  tramvayın altından çıkarabilmek için yoğun çaba sarf etti. Edinilen bilgilere göre, şahsın intihara yeltinmiş olabileceği belirtildi. Ayrıca sürücünün kaskının bulunmadığı ve motorsikletin plakasız olduğu anlaşıldı.

Kaza sebebiyle tramvay kısa süreli olarak durmasının ardından tekrar açıldı. Olay ile ilgili polis soruşturması sürüyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Osman Kibar
 14 Eylül 2017 Perşembe 09:04
Eğitim şart, o motosiklet kullanan kesin hatalıdır. Ne kask var ne plaka var. Ehliyeti bile yoktur.
 Eray
 14 Eylül 2017 Perşembe 08:50
Bunlar iyi günler. İnat uğruna izmirin trafiğini alt üst edildi. İzmirliler çile çekiyor gören yok. M.kemal sahil Bulvarı Çankaya tramvay açılsın sonraki kazaları hep birlikte izleyelim. İzmirin merkezi iptal
 sezarın hakkı sezara
 14 Eylül 2017 Perşembe 04:39
geçmiş olsun.kaza zede inşallah bir an önce sağlığına kavuşur ancak tramvay yolunda ne işin var diye insan sormadan edemiyor.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz