MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da forma krizine ilginç formül!
Spor
11 Eylül 2017 Pazartesi 09:29

Karşıyaka'da forma krizine ilginç formül!

İkinci Lig Beyaz Grup'ta sezona Sakaryaspor beraberliği ile başlayan Karşıyaka, İzmir’de konuk ettiği Silivrispor’u her iki yarıda attığı gollerle 2-1 yendi, ilk galibiyetini aldı. Takım Folkart ile yaşanan forma krizine ise ilginç bir çözüm yarattı.

Maç için İstanbul'dan İzmir'e gelen Silivrispor taraftarları da Karşıyaka Taraftarlar Derneği'ni ziyaret ederek dostluk tablosu sergiledi.

ŞOK SAKATLIK
Hücum hattının önemli isimlerinden Can Erdem'in sakat, Ali Say'ın cezalı olduğu Karşıyaka, maç sabahı santrfor Hakan Kuş'un da sakatlanmasının şokunu yaşadı. Son antrenmanda kafa topuna çıkan genç futbolcu, sabah uyanınca boynunda yoğun ağrı hissedince kadrodan çıkartıldı. İlk 11'de oynaması beklenen Hakan'a 5 gün istirahat verildiği öğrenildi. Hakan'ın yerine 11'de kadrodaki üçüncü santrfor olan Bartu oynadı.

3 DEĞİŞİKLİK
Karşıyaka teknik direktörü Atilla Güneş, Sakaryaspor'la deplasmanda oynanan sezonun ilk maçının 11'inden 2'si zorunlu 3 değişiklik yaptı. Anıl, cezalı Ali Say ve sakatlanan Hakan'ın yerine Cenk, Bartu ile sakatlığı geçen Tayfun oynadı. Atilla Güneş, sahaya geçen sezon olduğu gibi idareci olarak çıktı. Silivrispor kadrosunda Serdar Eylik ve İbrahim Kaş, eski takımlarına karşı görev yaptı.
 

ALKIŞ ALDI
Silivrispor'un sahaya, "Cumhuriyetimizin kalesi İzmirimiz'in kurtuluş yıl dönümü kutlu olsun" pankartıyla çıkması tribünlerden alkış aldı.
 

ÇÖZÜM BULUNDU
Sakaryaspor'la oynanan sezonun ilk maçına formasının sırtında Futbol Şube Başkanı Şevket Pehlivan'ın şirketi HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın reklamıyla çıkınca takıma forma göğüs reklamı veren Folkart Yapı'yla kriz yaşayan Karşıyaka, ikinci maçta soruna kendince çözüm buldu. Folkart'ın kulüple yaptığı reklam sözleşmesinde yazan, "2017-18 sezonunda takım formasında başka bir inşaat firmasının reklamı yer alamaz" maddesini hatırlatarak uyardığı Karşıyaka, Silivrispor maçında formanın sırtındaki HB Pehlivanoğlu İnşaat yazısının İnşaat kelimesini kapattı. Yeşil kırmızılı ekip, formasının göğsünde Folkart, sırtında ise HB Pehlivanoğlu yazısını taşıdı.
 

BİRLİKTE İZLEDİLER
Yeşil kırmızılılarda Başkan Mutlu Altuğ ve Sakaryaspor deplasmanına gidemeyen Futbol Şube Başkanı Şevket Pehlivan, maçı protokolün ön sırasında birlikte izledi. Futbol şube danışmanı olarak kulüpte göreve başlayan eski hakemlerden Mutlu Çelik de protokol tribünündeki yerini aldı.
 

CENK GÖLÜNE TARAFTARLARIYLA SEVİNDİ
Sezon başında ayrıldığı Karşıyaka'ya ligin başlamasına 1 gün kala dönen stoper Cenk, Silivrispor karşısında bu sezon ilk kez 11'de görev yaparak takımını öne geçiren golü attı. Cenk sevincini taraftarla paylaştı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Guzel yali ksk
 11 Eylül 2017 Pazartesi 12:29
Helal olsun size cocuklar...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz