MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da iki futbolcuya ödeme
Spor
22 Haziran 2017 Perşembe 15:11

Karşıyaka'da iki futbolcuya ödeme

Spor Toto 2'nci Lig'de 3 futbolcu hariç kadrosunu korumayı başaran Karşıyaka'da yönetim, kaleci Erhan ve geçen hafta sözleşme yenileyen Can Erdem'in geçen sezondan kalan alacaklarını ödedi.

Performansıyla Süper Lig kulüplerinin radarına giren 22 yaşındaki Erhan'a 132 bin TL alacağı ödendi. Geçen hafta 100 bin TL ödenen golcü Can'a da kalan 52 bin TL'lik alacağı yatırıldı. Karşıyaka, alacağı ödenmediği için serbest kalma hakkı kazanan Ali Kemal'le yeniden masaya oturacak. Alacağı henüz yatırılmayan Anıl'la da görüşülecek.

Karşıyaka'da yeni stat için 15 Haziran'da yapılan ikmal ihalesine gelen camia tepkileri sonrası Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral da açıklama yaptı. Farklı kesimlerden stat yeriyle ilgili öneriler gelse de başkanlık döneminde başlayan Yalı'daki stat projesinin arkasında olduğunu belirten Büyükoral, "Stat inşaatının bir an önce tamamlanması adına gerekli çabayı göstereceğim. Son yapılan ihalede Göztepe Stadı ile aramızdaki yatırım bedeli farkının da camiamızdan tepki aldığını görmekteyim. İlave yatırımlar ile süreç içerisinde bu farkın da kapatılacağını öngörüyor,çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz" dedi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz