MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da meme kanseri ile ‘pembe’ mücadele
Yerel Yönetimler
16 Ekim 2017 Pazartesi 11:25

Karşıyaka'da meme kanseri ile ‘pembe’ mücadele

Karşıyaka Belediyesi, ‘Meme Kanseri Farkındalık Haftası’nda spor etkinliklerini ‘pembe’ temasıyla gerçekleştirdi. Karşıyakalı kadınlar, bir hafta boyunca yapılan aktivitelerde pembe tişörtler giyerek hastalığa dikkat çekti.

Hafta kapsamında sabah sporu, akşam sporu, gyrokinesis, pilates ve yoga etkinlikleri gerçekleştirildi. Finalde ise 200 kadının katılımıyla zumba yapıldı. Muharrem Candaş Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlik öncesinde, Meme Hastalıkları Derneği Başkanı Dr. Mustafa Emiroğlu ile Meme Hastalıkları Derneği Saymanı Dr. Cem Karaali de katılımcılarla buluştu. Erken teşhisin önemini, tanı ve tedavi yöntemlerini anlattı.

SAĞLIK İÇİN EL ELE

Halk sağlığının korunmasına katkı sağlamak için çalıştıklarını dile getiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla sürekli olarak spor etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Meme Kanseri Farkındalık Haftası’nda aktivitelerimizi bu önemli hastalık ile mücadeleye adadık. Kadınlarımızla el ele verip farkındalık yarattık. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz