MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'dan Ankara'ya 'stat' çıkarması!
Politika
11 Ağustos 2019 Pazar 13:09

Karşıyaka'dan Ankara'ya 'stat' çıkarması!

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka, yeni stadı için kolları sıvadı. Başkan Turgay Büyükkarcı'nın açılan davalar nedeniyle inşaatı duran stadyum için geniş bir heyet Ankara'ya giderek bir dizi görüşmeler yapacağı ifade edildi. .

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka, yeni stadı için kolları sıvadı. Başkan Turgay Büyükkarcı'nın açılan davalar nedeniyle inşaatı duran stadyum için geniş bir heyet Ankara'ya giderek bir dizi görüşmeler yapacağı ifade edildi. .Futbol, basketbol ve voleybolda yeni sezon öncesi takım kurma işlemlerini halleden Büyükkarcı tüm enerjilerine stadyum ve tesisleşme konularına vereceklerini belirtti.

Turgay Büyükkarcı, "Eylül ayında AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve yönetim kurulumuzla Ankara'ya giderek stadımızla ilgili görüşmeler yapacağız. Artık önümüzde hiç bir hukuki engel yok. Stadımıza kavuşmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Eski yerine yeni stadımızın yapılması daha önceden projelerini hazırladığımız yeni tesisler ve yeni salonla ilgili görüşmeler yapacağız" diye konuştu. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 bekir
 11 Ağustos 2019 Pazar 18:24
kerem aliyi cıkarın aranızdan
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz