MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'nın tesis hamlesine Hamza Dağ desteği
Spor
19 Ocak 2020 Pazar 12:26

Karşıyaka'nın tesis hamlesine Hamza Dağ desteği

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Karşıyaka'nın İZVAK'la altyapı tesisi yapma projesi geliştirip tahsisini istediği Mavişehir'deki yaklaşık 100 dönümlük araziyi yerinde inceledi.
Hamza Dağ, mülkiyet sorununun çözüldüğü arazinin Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait olduğunu, projenin Karşıyaka'ya büyük fayda getireceğini söyledi. Altyapı tesislerinin hayata geçmesiyle kulübün 30-40 yılının kurtulacağını ve altyapısının daha da genişleyeceğini belirten Dağ, "Basketbolda başarılı bir sezon geçiriyoruz, futbolda da daha başarılı bir süreci geçireceğimize inanıyorum. Bu altyapı tesisinin kulübe kazandırılması kulübe katkı sağlayacaktır. Bölgenin yapısına uyun, tamamen sosyal alanı olan, dışarıdan gelenlerin de spor yapabileceği tesisi burada milletimize kazandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Dağ, Göztepe'nin Süper Lig'deki Beşiktaş müsabakasıyla kendi stadına kavuşacağını hatırlatarak, yeni ihalesi beklenen Karşıyaka Stadı'yla ilgili değerlendirmede bulundu. Dağ, "İzmir çok güzel bir statta maç izleyecek ve bundan sonra maçlardan daha büyük keyif alacak. Alsancak Stadı da önümüzdeki sezon açılacak. Bu statlar neticeye ulaştıktan sonra Karşıyaka Stadı için de gerekli girişimleri yapacağız. 2018 Ağustos'tan bu yana yaşadığımız operasyonla beraber bazı problemler doğdu. Bunun da yatırımlara bir etkisi oldu. 2020 yılı içinde bu problemleri ülkemizin çözeceğini düşünüyorum. Karşıyaka Stadı için adım atmak için takibi yürüteceğiz. O da yine hep aklımızın bir kenarında duruyor" dedi. Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ile İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkan Ali Erten'in de yer aldığı incelemede AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu da Dağ'a eşlik etti. (DHA)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Sedr
 20 Ocak 2020 Pazartesi 11:45
Destek olan herkeze cok tesekkurler. Kostek olanlara alisigiz zaten, hep klişe basma kalip seyler ile ksk yi kotulemece...
 süleyman
 20 Ocak 2020 Pazartesi 08:52
Karşıyaka kulübünde 60 kişinin oyuyla başkan seçilen birileri kulübü kullandırarak AKP yi bu ilçede var etmek istiyorlar aklınca.Tarikat şeyhlerinin ayağına giden el öpenlerle Karşıyakanın işi olmaz olmıyacak.Ali Erten gibileri uğraşsın dursun İzmir i teslim etmedik.Türkiye yide aydınlığa çıkarıcaz.
 süleyman
 20 Ocak 2020 Pazartesi 06:20
Yönetim günde üç kere AKP lilerle fotoğraf çektirsin.Ali Erten isimli şahsı yanından eksik etmesin.Hertürlü yalakalığı yapsın biz Karşıyakalıları ilgilendirmiyor.50 taraftar denen en hafif tabirle zibidi 5-10 şakşakçı kendini eğlendiriyor.
 kamil yıldız
 20 Ocak 2020 Pazartesi 02:12
izmirliye degmez
 Gürkan
 19 Ocak 2020 Pazar 15:11
Bu şehrin seçilmiş belediye başkanları bu konu hakkında ne diyorlarmış? Şehrin göbeğinde 100 dönümlük bir arazi var, birileri bir şeyler yapmayı planlıyor ama başkanlardan hiçbir açıklama yok. Sözde planlı gelişen bölgede 3 tane yanyana AVM var, Türkiye'nin en büyük tren bakım atölyesi var ama büyük bir meydan ve park yok. Altyapı tesislerini başka yapacak yer yok mu?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz