MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka pes etmeyecek
Spor
25 Mart 2019 Pazartesi 13:23

Karşıyaka pes etmeyecek

TFF 3. Lig 2. Grup'ta 5 maç kalesini gole kapatıp 4 galibiyet, 1 beraberlikle müthiş bir çıkış yakaladıktan sonra Pazarspor'a deplasmanda 83. dakikada yediği golle mağlup olan Karşıyaka, Play-Off yarışını bırakmamaya kararlı.
Grupta son 6 hafta öncesi Play-Off hattındaki Çatalcaspor'un 4 puan gerisinde bulunan Karşıyaka, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası 3 Nisan Çarşamba günü kümede kalma umutlarını yitiren Bergama Belediyespor'u ağırlayıp, ardından 7 Nisan'da kritik Çatalca deplasmanına çıkacak. Yeşil-kırmızılı ekip 2 maçı 6 puanla geçtiği takdirde Play-Off kapısını aralayacak. 

Pazarspor deplasmanında kariyerlerinin başında olan 19 yaşındaki Burak ve 20 yaşındaki İlyas üst üste ikinci kez 11'de forma giydi. Karşıyaka'nın gençleri haftalar sonra gelen mağlubiyet sonrası büyük üzüntü yaşadı. Genç futbolcuları teknik heyet teselli etti. Özellikle ilk yarıda gençlerin görev yaptığı kanatları iyi kullanıp 13-14 pozisyona girdiklerini söyleyen teknik direktör Mesut Toros, "En azından beraberlik alabilirdik. Henüz biten birşey yok. Tünelin sonunda ışık var ve onu takip edeceğiz. Geldiğimiz noktayı unutmamalıyız. Karşıyaka'yı hedefe bu kendi evlatları soktu ve kendi evlatlarıyla önü açık" dedi.

KAPTAN YİNE CEZALI
Karşıyaka'nın kadroda altyapı patentli olmayan tek futbolcusu konumundaki takım kaptanı Mustafa Aşan, bu sezon dördüncü kez cezalı duruma düştü. Yeşil-kırmızılı gençlerin hırçın kaptanı, 8 hafta takım arkadaşlarını yalnız bıraktı. Bu sezon 2 kırmızı, 8 sarı kartla takımda en çok kart gören oyuncu olan Mustafa Aşan, ilk yarıdaki Esenler Erokspor maçında hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti yüzünden direkt kırmızıyla oyundan atılıp 4 maç ceza aldı. 

Mustafa Aşan, 2 Mart'taki Altındağ Belediyespor deplasmanının 57. dakikasında da direkt kırmızı kart görerek 2 maçla cezalandırıldı. Karşıyaka o maçı 10 kişiyle 83. dakikada Mustafa Değirmenci'nin golüyle 1-0 kazanmayı başardı. Karşıyaka'da bu sezon Mustafa Aşan'ın dışında yalnız Bergama deplasmanında Anıl kırmızı gördü. Deplasman dönüşü 2 gün izin yapacak Karşıyaka, Bergama maçı öncesi haftaya Çeşme'de yine 2 günlüğüne kampa girecek.(DHA)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yali
 25 Mart 2019 Pazartesi 17:30
Bornovali :) karşıyaka spor kulubu oldugu icin senin beklentilerin nafile.Korkunun ecele faydasi yok.senin soyledigin sahis sirketi olan takimlarda olur.taraftara kizar kapatirim hentbolu haaaa der. Sizde agzinizi bile acamazsiniz demi .sonucta takim patronun size ne istediğini yapar...neyse Bak ksk futbol altyapisinda turkiye finallerine katiliyor duydun mu. Diger yas guruplarida lider yada liderlige oynuyor.haberin varmi? Ligde altyapidan gelen genclerle playof mucadelesi veriyor. Basket te ligde yine galip altyapisi ise soze gerek yok.voleybolda ki tum sporcular altyapidan onlarda cok basarili.... yeleknde milli takimlara spprcu yolluyoz sasirdinmj? Ayni zamanda tum tesisler mis gibi oldu merak etme yenilerinide yapicaz.nereyemi sasaliya yapilacak.haa bubarada uzucu bir haber daha sana.yonetim kulubun borcunuda tikir tikir oduyor. GELECEK BIZIM bornovali degistir bu kleseleri YEMEZLER komik oluyorsun.bu arada cayimizi icmeye tesislerimize bekleriz hem ordaki genclerimizi de izlersin izmir adina gurur duyarsin hemde gelecek icin umutlanirsin...
 Bornovalı
 25 Mart 2019 Pazartesi 13:31
KSK ağırlığını çok iyi bildiği basketbola versin- Basketbol'da eski günlerini arar olduk. Futbol'da nereye varacak, ama basketbol'da her sene Avrupa'da bilgisi ve kültürü ile oynar, gururumuz olmaya devam eder.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz