MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kemalpaşa'da Cumhur İttifakı tek yürek
Politika
18 Ocak 2019 Cuma 11:50

Kemalpaşa'da Cumhur İttifakı tek yürek

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından Cumhur İttifakı birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği programı düzenlendi.

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından Kemalpaşa Belediyesi'ne ait Muhsin Yazıcıoğlu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Cumhur İttifakı Dayanışma programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

MHP Kemalpaşa ilçe Başkanı Mustafa Gözütok, meselenin memleket meselesi olduğuna vurgu yaparak, "Bizim meselemiz vatandır, milli bekadır. Sürekli hareket halinde olacağız, sürekli bir adım önde bulunacağız. Sorumluluğumuz ağırdır, sorumlu olduğumuz bir tarihimiz, mazimiz vardır. Beka mücadelemizi hafife almak belaya çanak tutmaktır. Hakkın yanında olmak doğru tavırdır, halkın yanında olmak doğru tutumdur. Bunun için Hakkın yanında olup, halkına hizmet için yola çıkmış Cumhur İttifakı adayımız ve mevcut belediye Başkanımız Sayın Arif Uğurlu'yu destekleyip, 31 Martta zafer sonuçlu bir seçim geçireceğiz" diye konuştu.

AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirtaş ise, Cumhur ittifakının uzun bir yolculuk sonucu ortaya çıktığını belirterek, "Cumhur İttifakı uzun bir yolculuk, bu uzun yolculukta birbirimizle dayanışma içinde olacağız, dayanışma içinde olacağız ki vatanseverlikten uzak, milliyetperverlikten uzak olanlara karşı 31 Mart akşamı cumhur olarak gereken dersi vermiş olabilelim. Milletimiz bize oy vermeye mecbur değildir. Tam tersine biz her yaştan, her kesimden insanla kurduğumuz gönül bağıyla, projelerimizle, yaptığımız hizmetlerle, duruşumuzla bu oyu hak etmeye mecburuz" ifadelerini kullandı.

"BU YOLUN SONU HAKTIR"
İlçe Başkanlarının konuşmalarının ardından katılımcılara hitap eden Başkan Uğurlu da, Cumhur ittifakının milletin ve ülkenin bekası için kurulduğunu belirtti. Cumhur ittifakının bayrağını yere düşürmemek için canla başla çalışacaklarını kaydeden Uğurlu, "Doğru yoldan başlayıp Hak olan varış noktasına ulaşmak için Cumhur ittifakı adı altında bir araya geldiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin çok kıymetli İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, İlçe Yöneticileri ile Kıymetli İlçe Başkanımız Mehmet Ali Demirtaş, teşkilat mensuplarımız ve Cumhur ittifakına gönül vermiş hemşerilerimizle birlik, beraberlik ve dayanışma sofrasında bir araya geldik. Ceddimiz Selçuklu’dan ecdadımız Osmanlı’ya kadar dünyaya medeniyet salmış kutlu bir mirasın varisleri olarak memleket meselesi olan Cumhur ittifakı bayrağını yere düşürmemek için canla başla çalışıp zafere ulaşarak zillet ittifakına hep birlikte gereken cevabı vereceğiz inşallah…" ifadelerini kullandı.

"BELEDİYECİLİK BİR AŞKTIR"
"Belediyecilik bir aşktır. Halka hizmet hakka hizmettir diyerek bu yola çıktık. Her şeyden önce dertli olanın işidir. Milletin verdiği yetkiyle, milletin sağladığı imkanlarla yapılan hizmetlerin keramet olarak görmüyor, makamları millete hizmet için araç olarak kabul ediyoruz. Cumhur İttifakının gereği neyse, başta şahsım olmak üzere tüm teşkilatlarımız ve arkadaşlarımız buna uyup gereken neyse yapacağız. Bizim derdimiz makam değil, Allah şahidim olsun; bugün aday ben değil MHP'li bir kardeşim olsaydı aynı şekilde 31 Mart akşamına kadar çıkar meydan meydan dolaşır Cumhur ittifakının başarılı olması için çalışırdım. Onun için Bir cumhur ittifakı var ve bunun karşısında bir illet, zillet ittifakı var. Bunlara gereken dersi 31 Mart'ta vermemiz lazım" dedi.

"Yolumuz doğru davamız haktır" diyen Başkan Uğurlu, “Eğer bir sinede; inanç, azim, Ümit ve karırlılık varsa var ise; o sine için yenilmek ve kaybetmek asla mevzubahis değildir. Hele ki gidilen yol doğru varılacak nokta hak ise…” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hakan
 18 Ocak 2019 Cuma 16:25
Şu Mhp gerçekten acıyorum Kemalpaşada akp belediye kaybedince Ülkenin bekası kayboluyor hadi oradan buna kargalar bile guler
 Merkez
 18 Ocak 2019 Cuma 12:07
Rabbim birliğinizi daim etsin İnşaallah.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz