MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kemeraltı’nda Yıldırım rüzgarı
Seçim 2015
30 Mayıs 2015 Cumartesi 11:21

Kemeraltı’nda Yıldırım rüzgarı

Miting öncesi tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda esnafları ziyaret eden Binali Yıldırım yoğun ilgi ve sevgi ile karşılandı.
Yerel seçimlerde İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Yıldırım’ı yakından tanıyan Kemeraltı esnafı sorunlarını anlattı. Belediyecilikten şikâyet eden bir esnafla sohbet eden Yıldırım “İBB kentsel dönüşüm deyip duruyordu, ben de bakıp bakıp göremiyordum. Sonun da ben de anladım. Yağmur yağınca kenti sel götürüyor. Kent sele dönüşüyor” diyerek esprili bir dille hizmet yetersizliğini eleştirdi.



Kemeraltı ile özdeşleşmiş mekânları tek tek ziyaret eden Yıldırım Sokak sanatçıları ile birlikte şarkı söyledi. Türk kahvesi içmek için oturduğu kafede niyet çektiren Yıldırım’a ünlü peynircide önce memleketi Erzincan’ın tulumu ardından da İzmir tulumu ikram edildi.
Yer yer durup esnafın ikramlarını kabul eden Yıldırım, sohbet ettiği bir vatandaşın “sizin söylediğiniz her şey bizim için kanundur bakanım” demesi üzerine Yıldırım bu güveninize layık olmak için çok daha fazla sorumluluk hissediyoruz. Daha fazla çalışmamız gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Gördüğü ilgi nedeniyle ilerlemekte zorlandığı Kemeraltı çarşısında programı uzun süren Binali Yıldırım ile vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi. Rastladığı bayrakçıdan Galatasaray bayrağını alıp sallayan Yıldırım, öte yandan Göztepe tezahüratı yaptı.

Kemeraltı Çarşı ziyaretinde basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Yıldırım “seçimde sandıklarda şaibe olacağı iddiası var ne düşünüyorsunuz?” sorusuna “sandıklar kurulmadan şaibe olacak iddiaları artniyetli bir yaklaşımdır. Her seçmen aynı zamanda denetmendir. İzmir’de Herkesin seçim günü güven içinde oyunu kullanacağına inanıyorum” diye yanıt verdi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz