MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor: Programda neler var?
Politika
13 Mart 2019 Çarşamba 14:38

Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor: Programda neler var?

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala İzmir’e gelecek. CHP Lideri’nin 16 Mart Cumartesi günü 5 ilçede mini mitingler yapacağı ifade edildi. 

EGEDESONSÖZ- Türkiye’de siyasi partiler 31 Mart yerel seçimlerine kilitlendi. Partiler ve aralarında oluşturulan ittifakların liderlerinin çeşitli illerde gerçekleştireceği miting ve programların tarihleri netleşmeye başladı.

Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de tek günlük bir programa imza atacağı öğrenildi.

CHP Lideri, program kapsamında 5 ilçede mini miting yapacak. 

Kılıçdaroğlu, önce saat 11.00'de Bergama'da ardından da 13.00'te Aliağa'da vatandaşlara seslenecek. Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı 16.00'da Ödemiş, 18.00'de de Torbalı'da gerçekleşecek mini mitinglerle devam edecek ve Menderes'te Ankara'ya hareket öncesi havalimanında otobüsten halka seslenişle sona erecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Bucalı
 13 Mart 2019 Çarşamba 22:54
Yüreği varsa BUCA ya gelsin.seçimde vericez cevabı.......
 İZMİRLİ
 13 Mart 2019 Çarşamba 21:41
Küçük miting adamı küçük mitinglerle bu iş olmaz sen genel başkansın çık halkın karşısına adam gibi miting yap izmir senin kalen deyilmi. Bak Bayraklı Belediye Başkanı sana ve partine meydan okudu buna da bir çift lafın olur herhalde.
 Ali
 13 Mart 2019 Çarşamba 18:02
Aliağa'ya gelmesine gerek yok kazanabileceği ilçelere gitsin
 küçük mitinglerin adamı
 13 Mart 2019 Çarşamba 16:06
birileri bu kemal efendiye ülke de seçim olduğunu hatırlatabilir mi? Kendisi sanıyor ki iktidar partisi olan o erdoğan'ın partisi ise muhalefet diye biliyor ve neredeyse seçim bitene kadar hiç miting yapmadan geçirecek.Ama yapsa da özellikle buca'ya gelse nasıl demokrat olduğunu mu anlatacak.Suat nezir'i aday diye açıkla sonra ysk seçim listelerine erhan kılıç diye yazdır.Tam bir demokrasiye uygun davranış.Daha önce de kamil okyay sındır içinde başkan adayı dedi sonra atila olgun'u aday yapmıştı.Huylu huyundan vaz geçer mi?Sonra ben demokratım de bir de ülkeyi yönetmeye talip ol.Nasıl güvenelim kemal efendi partiyi babanın çiftliğine döndürdün.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz