MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu: Milletten korkmamak lazım
Politika
29 Ekim 2020 Perşembe 11:51

Kılıçdaroğlu: Milletten korkmamak lazım

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 1. Meclis'in önünde bir açıklama yaptı. CHP lideri, "Zor günlerden geçiyoruz. Bu ülke en zor günlerinde bile bir araya gelerek barış içerisinde tüm zorlukları aşmıştır. Biz de aşacağız. Cumhuriyet'in 2. yüzyılında demokrasi ile taçlandıracağız" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "2. yüzyıla doğru gidiyoruz. Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmak zorundayız. Milletten korkmamak lazım, milletin oyundan korkmamak lazım" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve beraberindeki CHP'liler Cumhuriyet'in ilan edildiği 1. Meclis'i ziyaret etti.

Burada gazetecilere bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"97 yıl önce bu binada alkışlar, gözyaşları, kucaklaşmalar vardı. Bu güzel binada Cumhuriyet ilan edildi. Cumhuriyetin ne olduğunu, ne kadar değerli olduğunu bizden daha iyi biliyorlardı. Onlar savaş meydanından geliyordu, bedel ödemişlerdi. Cumhuriyet'in ilanı bizim en büyük devrimimizdir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' Cumhuriyet'in getirdiği değerdir. 2. yüzyıla doğru gidiyoruz. Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmak zorundayız. Milletten korkmamak lazım, milletin oyundan korkmamak lazım. Zor günlerden geçiyoruz. Bu ülke en zor günlerinde bile bir araya gelerek barış içerisinde tüm zorlukları aşmıştır. Biz de aşacağız. Cumhuriyet'in 2. yüzyılında demokrasi ile taçlandıracağız. Cumhuriyet'i tek tek anıyoruz, yad ediyoruz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz