MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kınık'ın devlet hastanesi hizmete açıldı
Yerel Yönetimler
11 Haziran 2019 Salı 14:24

Kınık'ın devlet hastanesi hizmete açıldı

Kınık Belediye Başkanı Ak Partili Dr Sadık Doğruer'in 2014 Yerel Seçimleri öncesi en büyük seçim vaatlerinden biri olan ve 2017 yılında yapımına başlanan Kınık Devlet Hastanesi hizmet vermeye başladı.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in en önemli projeleri arasında bulunan, 2017 yılında yapımına başlayan ve 2019 Ocak Ayı’nda tamamlanan Kınık Devlet Hastanesi hizmet vermeye başladı.

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer Kınık Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunup, tedavi olan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, 2014 Yerel seçimleri öncesi dönemin Sağlık Bakanı olan Mehmet Müezzinoğlu'nun salon programında salonda yer alan 'Önce Sağlık Sonra Sadık’ pankartını görüp 'Hayır bu pankart yanlış, Önce Sadık Sonra Sağlık’ demişti. Başkan Doğruer, “Kınık Devlet Hastanesi’nin bu gün itibari ile hizmet vermesinin mutluluğunu yaşamaktayız. Hastane yapımında emeği geçen Binali Yıldırım, eski Bakan Müezzinoğlu ve şimdiki Bakan Hamza Dağ ve milletvekillerimize teşekkür ederim” dedi.



Başkan Doğruer ayrıca Kınık Devlet Hastanesinin resmi açılışını ilerleyen bir tarihte yapılacağını söylerken, “Hastanede, Acil Servis, Ameliyathane, Yoğun Bakım, Anestezi, Çocuk, Kadın Doğum, Dahiliye, Genel Cerrahi, Fizik Tedavi, Üroloji ve Diş Bölümleri’nde toplam 7 doktor hizmet verecek. Hastanede haftada 2 gün olmak üzere göz doktoru da hizmet verecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz