MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaoğlu'ndan flaş mesajlar: Kim aday olursa olsun...
Yerel Yönetimler
17 Ocak 2019 Perşembe 18:15

Kocaoğlu'ndan flaş mesajlar: Kim aday olursa olsun...

Başkan Kocaoğlu, "Dün sabah tekrar aday adayı olma kararı verdim. Ben aday adayı olarak müracaat ettim. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Kim aday olursa olsun, bana bu ulvi görevi veren partime ve İzmirliye karşı çalışmak istiyorum. Ne partimi ne İzmirliyi bırakmak ne de başka bir amacım olmadığını namusum üzerine buradan taahhüt ediyorum. 15 yıldır hemşerilerim için çalışıyorum. Kumpaslara karşı birlikte direndik. Eğer aday gösterilirsem geceli gündüzlü hemşerilerim için çalışacağım. İzmir’i beraber kalkındıracağız benim canım hemşerilerim" dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ankara temaslarının ardından flaş açıklamalarda bulundu.

Başkan Kocaoğlu resmen aday adayı olduğunu ilan ederken, geri dönüş kararı sonrasında aday olmaması halinde izleyeceği yol haritasına dair bilgi verdi. Kocaoğlu ayrıca aday gösterilmediği takdirde bağımsız aday olacağı yönündeki iddialar karşısında net ifadeler kullandı. 

-KILIÇDAROĞLU’NDAN KOCAOĞLU'NUN ADAYLIK HAMLESİ İÇİN AÇIKLAMA

- KOCAOĞLU KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ANLATTI: BAŞARDIK!

Gaziemir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Başkan Kocaoğlu şunları söyledi:

“2 gün önce bir karar verdim. 10 yıl belediye başkanlığı yeterli dedim. 10 yılın sonunda yapmak istemedim. Başka bir arkadaşımız gelsin bayrağı alsın, belediye başkanlığı meslek değildir dedim. Sonra şartlar başka türlü gelişti. Rakip güçlü geldi, bizim kaçmamız olmadı. 2014’te mecburen Binali Bey ile yarıştık.

GELİŞMELER, YAŞADIĞIM OLAYLAR KARARIMI DEĞİŞTİRDİ
Sonra bu sefer 15 sene oldu, 150 yıllık İzmir Belediye tarihinde 15 sene başkanlık yapan yok. Bu bize nasip oldu, biz bırakalım, bir genç arkadaşımız bu bayrağı alsın ileriye götürsün dedik. Ama gelişmeler, yaşadığım olaylar, dün sabah tekrar aday adayı olma kararı vermeme neden oldu.

NAMUSUM ÜZERİNE TAAHHÜT EDİYORUM
Bu konuyu kesmek istiyorum. Çünkü bu salonun işi değildir. Ben aday adayı olarak müracaat ettim. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Kim aday olursa olsun, bana bu ulvi görevi veren partime ve İzmirliye karşı çalışmak istiyorum. Ne partimi ne İzmirliyi bırakmak ne de başka bir amacım olmadığını namusum üzerine buradan taahhüt ediyorum. 15 yıldır hemşerilerim için çalışıyorum. Kumpaslara karşı birlikte direndik. Eğer aday gösterilirsem geceli gündüzlü hemşerilerim için çalışacağım. Aktepe-Emrez’i birlikte yapacağız. İzmir’i beraber kalkındıracağız benim canım hemşerilerim!"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 bayraklılı
 19 Ocak 2019 Cumartesi 23:55
Artık yeter!
 AHMET CEMİLOĞLU
 18 Ocak 2019 Cuma 08:44
Senin için rahat olsun Başkanım sen yoksan en az 750 bin oy yok Chp ye bu oy senin şahsi oyun seni sevenlerin oyu biz seni asla yannız bırakmayız 1 ekimden sonra izmirde dolaşmadık ilçe köy ayak basmadık mahalle el sıkmadığın vatandaş kalmadı nereye gittiysen sevgi seli bizi bırakma Aziz dede, Aziz baba diye yediden yetmişe herkezin çağrısı oldu. her milli bayramlarda sen halkınla yürüdün yüzbinlerin milyonların arasında yürüdün ne sağında nede solunda bir partili bir vekil olmadı sen tek tabanca izmirle el ele göğüs göğüse 14 yılını verdin izmire kattıkların yaptıkların ortada buna rağmen biz izmirlilerin feryadını duymaz ise CHP Genel merkezi olacakların sorumlusuda onlardır izmiri bir kale gibi görenler bu kaleyi Aziz Kocaoğlu yoksa zor alırsınız zorrr Aziz Kocaoğlu ya da hiç yaptıkları anketler hep palavra yapılan doğru anketlerde sürekjli Aziz KOCAOĞLU 1 nci çıkmıştır izmirli onu istiyor 1 dönem daha Başkanım diyor buna duyarsız kalamazsınız İzmir azizdir aziz kalacak
 sagduyu
 18 Ocak 2019 Cuma 08:40
Aziz baskanla mutlaka devam edelim cunku muthis bir ekonomik krizden gececegiz ve ekonomik dehasi ile Aziz baskan bu krizde Belediye butcesini en iyi yonetecek Baskandir ve izmir i kalkindirmaya devam edecektir. izmir cok dogru bir yol yakaladi bunu bir 5 sene daha Aziz baskanla gitmek en akilcisidir.
 Yorumcu izmirli
 18 Ocak 2019 Cuma 00:34
Aziz başkan gücünü halk tan alıyor bizler sonuna kadar yanındayız ona sahip çıkarız.
 izmirli
 17 Ocak 2019 Perşembe 23:46
Sonunda baskanim Kesin kazanacaginizi adim gibi biliyorum.
 oyunlar
 17 Ocak 2019 Perşembe 22:24
KK bu işi beceremedi, beceremiyor! Buradaki yorumlara baktığımda Aziz Başkanı daha bir alkışlıyorum! Bakalım tabloya; 1)T.Özkan ithal, İzmirli istemiyor, kırsalda esamisi okunmaz!2) T.Soyer, dosyaları hazır, akp aportta hazır bekliyor, aday ilan edilsin diye toptan dua ediyorlar, trolleri işbaşında. 3)A. Yüksel'i KK istemiyor, gönlünden geçen Soyer. Oekii bizler çıta bu kadar yükselmişken, iktidara rağmen yapılmış olanlar ortadayken neden kumar oynayalım? Neden troller tüm gücüyle 7/24 başkan aleyhinde yorum yazıp (çoğu chpli gibi) yorumları yönlendiriyorlar? Neden Aziz başkana bu kadar düşmanlar? Rakip, muhalif demiyorum, düşman diyorum? Yahu neyinizi engelledi, engelliyor? Cevap belli değil mi sizce de? Sırf bu bile Aziz Başkanın ardında durmak için yetmez mi? Neden namusluya, şeffafa, Allahtan korkana, içi dışı bir olana, partizan olmayana, yoksuldan, üreticiden, gerçekten yana olana sahip çıkmıyoruz?
 chp li gençler
 17 Ocak 2019 Perşembe 21:08
eger aday yapılırsa oy falan yok. sandıkları boykot edecegiz
 Anıl
 17 Ocak 2019 Perşembe 18:43
Türkiye Cumhuriyeti belde başkanları içinde senin gibi dürüst başkan göremez. .İzmir İzmir halkını yönettiğin için İzmir gurur duymalı
 irfan
 17 Ocak 2019 Perşembe 18:37
Sayın Başkan ekim -2018 de vermiş olduğun adaylık mesajını tüm izmirli ler aldı ancak partisini böyle zor durumda bırakan bir Başkan olarak tarihje geçiceksiniz yeter artık bırakın köşenize çekilin yeni seçilecek adaylara danışmöan olun İzmirli bu seçimde sizi, görmek istemiyor ısrarını karşısında sizin C H P Lİ olduğunuzbile tartışmaya açılabilir SAYGILAR...
 muhalif
 17 Ocak 2019 Perşembe 18:34
sn. başkan 3 ay önce keşke "aday olmayacağım" demeseydiniz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz