MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaoğlu o ismi görevden aldı!
Yerel Yönetimler
12 Mart 2018 Pazartesi 13:44

Kocaoğlu o ismi görevden aldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu İtfaiye Daire Başkanı Serdar Yücel’i görevden aldı. Yücel, ESHOT Genel Müdürlüğü’ne gönderildi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun itfaiye daire başkanlığına yönelik başlattığı çalışma en üst kadroya sıçradı. Geçtiğimiz aylarda tfaiye Denetim ve Önleme Şube Müdürü Nizam Özen’i görevden alan Kocaoglu kez daire başkanını görevden aldı. Kurumda uzun yıllardır daire başkanı olarak çalışan Serdar Yücel, ESHOT Genel Müdürlüğü kadrosuna gönderildi. Norm kadroda daire başkanı olarak çalışan Yücel’in ESHOT’taki görevi ise henüz belli olmadı. Genel Müdür Raif Canbek’in inisiyatifi doğrultusunda bir göreve getirileceği belirtildi.

Değişim sonrası, Yücel’in yerine Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Şube Müdürü Ozan Yılmaz görevlendirildi. Yılmaz’dan boşalan göreve ise Murat Yenigül geldi.

Önceki operasyonda Nizam Özen’in yerine gelen Büyükşehir’den Yapı İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde görevli Makine Mühendisi Onur Turan ise müdür kadrosuna atandı.

Öte yandan ESHOT’ta uzun yıllardır İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı kadrosunu yürüten Balkan Göçmenleri Federasyonu Genel Başkanı Süleyman Pehlivanoğlu da emekliliğe sevk edildi.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Davut Doğrucu
 14 Mart 2018 Çarşamba 10:31
inşallah yeni gelen başkan makam aracı saltanatına dur der. Hangi itfaiye teşkilatında o kadar makam aracı var. Hangi itfaiye teşkilatında elini sallasan amire denk gelir .. ciddi şöför eksikliği var ama hiç bir şey yapan yok şoförler olarak sağda solda eksik personel yerine yollanmaktan perişan olduk oku bunları yeni başkanım oku...
 Hüdayi Alan
 13 Mart 2018 Salı 18:26
Benim yorumum itfaiye kadrosundan daire başkanı olması dışarıdan gelenlerin iyi niyetinden kuşkum yok ama hata yapma şansları var Serdar beye de yeni görevinde başarılar dilerim
 İtfaiyeci
 13 Mart 2018 Salı 11:15
Geç kalınmış bir karar , yinede Başkan kocaoğlunu tebrik ederim doğru karar vermiş .bu durumun itfaiyede bulunduğu görevi hakketmeyen torpille göreve gelen müdürler bölge amirlerine posta amirlerindede değişiklik yapılmasını bekliyoruz Sayın Başkan
 
 13 Mart 2018 Salı 08:37
serdar beyi tanırım, çok severim,çok dürüst ve çalışkan biridir.hakkında hayırlısı olsun .
 İtfaiyeci
 13 Mart 2018 Salı 00:02
Düzgün caliskan durust bir daire baskaniydi yeni gorevi hayirli olsun
 marmarisli
 12 Mart 2018 Pazartesi 23:02
düzgün çalışkan bürokrattı.aziz başkanın takdiri
 İzelmancı itfaiye personeli
 12 Mart 2018 Pazartesi 18:12
Çalışkan dürüst birisiydi İtfaiye için iyi çalışmalar yaptı. Hayırlısı olsun yeni görevinde başarılar dilerim.
 Eray
 12 Mart 2018 Pazartesi 14:51
Çok iyi bir karar işleri karıştıran sorun yaratan ve itfaiyeyi geri götüren biriydi
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz