MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konak'ta esnaf dostu masa
Otomobil
14 Kasım 2019 Perşembe 09:21

Konak'ta esnaf dostu masa

Konak Belediyesi Esnaf Masası kurdu, başkanlığına da İzmir’in tanınmış bir esnafı getirildi. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, ekibiyle teşekkür ziyaretine gitti, “Esnafımızın sesi burada artık daha gür çıkıyor” dedi

İzmir’de esnafın yoğun olarak bulunduğu Konak’ta ilçe belediyesi örnek bir adım attı, Esnaf Masası kurdu. Belediye ile esnaf arasında köprü görevi görecek birimin başkanlığına da İzmir’in tanınmış esnaflarından Konak Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Kılıç getirildi.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte teşekkür ziyaretine gitti. Anık, çok sayıda üyelerinin olduğu Konak’ta esnafın sesinin artık daha gür çıktığını söyledi, “İsteklerimizi ve şikayetlerimizi daha hızlı çözüme kavuşturabileceğiz. Daha önce Narlıdere Belediyesi’nin başlattığı esnaf dostu bu uygulamayı Konak’a taşıyan Belediye Başkanı Sayın Abdül Batur’a teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

MASANIN 2 YANINI DA BİLİYOR
Konak Belediyesi Esnaf Masası Başkanı Doğan Kılıç da hem esnafın hem de belediyenin ortak temsilcisi olduğunu dile getirdi. Kılıç, “Masanın iki tarafını da yakından bilen biriyim. Esnaf arkadaşlarıma yardımcı olmak için görev başındayız. Bizi yalnız bırakmayıp cesaretlendiren İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sayın Celil Anık ile yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz