MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kritik görüşmenin tarihi belli oldu!
Politika
11 Aralık 2018 Salı 18:48

Kritik görüşmenin tarihi belli oldu!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Erdoğan ile Bahçeli arasındaki görüşmenin yarın (Çarşamba) saat 16:00'da gerçekleşeceğini açıkladı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli arasındaki ittifak görüşmesinin yarın (Çarşamba) saat 16:00’da yapılacağını açıkladı.

Çelik'in açıklmalarından satır başları;

Cumhurbaşkanı şehit emniyet müdürümüzün ailesi ile görüştü. 2 yaralı ameliyatta durumları nispeten iyi.

Cumhurbaşkanı yerel seçime yönelik değerlendirme yaptı.

(Fransa'daki gösteriler) Her ne olursa olsun vandalizmle demokrasi bir arada yaşamaz. Biz, vandalizme de karşıyız, göstericilere karşı aşırı güç kullanılmasına da karşıyız.

(Kılıçdaroğlu'nun bütçe konuşması) Haklı bir yere oturmayan bir konuşma. Türkiye'yi yönetmek gibi bir iddiası olmayan bir genel başkanın konuşması oalrak nitelendiriyorum. Seçilmişi darbe olarak gören zihniyet demokratik değil. 
Seçilmiş hükümete karşı alerjisi olan bir yaklaşım. Ne zaman bir vesayet ortaya çıksa ne zaman bir vesayet mekanizması söz konusu olsa bunun en büyük hamisi olarak CHP, enerjisini buraya seferber etmeye, akıtmaya devam ediyor.

(TSK'daki başörtüsü serbestisinin iptali istemi) Türkiye, bunları geride bırakmıştır diye düşünüyoruz. Eğitim, öğretim hürriyeti garanti altındadır bu temel hak ve hürriyetlerden geriye gidişin hiç bir şekilde söz konusu olmaması gerekir."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz