MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Küçük İzciler Atölyesi İzmir Özdilek’te
Ekonomi
19 Haziran 2017 Pazartesi 21:28

Küçük İzciler Atölyesi İzmir Özdilek’te

İzmir Özdilek AVM minik misafirleri için hazırladığı birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklere Haziran ayında da ara vermeden devam ediyor.

İzmir’de ilk defa yapılacak olan Küçük İzciler Atölyesi etkinliği Şeker Bayramı’nda minik izcilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Çocukların bedensel, zihinsel, sosyal ve ruhsal yönden gelişmesini sağlayan İzcilik çalışmaları amacıyla oluşturulan proje, çocukların İzcilik bilincini kavramasına yardımcı olacak.

25 – 26 – 27 Haziran tarihlerinde Özdilek’te yapılacak olan Küçük İzciler Atölyesi’nde 06 – 12 yaş arası tüm çocuklar izciliğin ne olduğunu, izciliğin amacını, izci düğümünün nasıl atıldığını, izci fularlarının nasıl bağlandığını, izci terimlerini ve izci selamının nasıl olduğu gibi izcilik ile ilgili kavramları öğrenirken eğlenecek.

Katılan her minik izciye etkinlik sırasında izci şapkası takılacak olup izci fuları bağlanacaktır. Etkinlik sonunda ise katılan tüm çocuklara anı madalyası, izci düdüğü ile içerisinde 1 oyun yüklü Starpark oyun kartı hediye edilecektir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz