MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir’de sürpriz istifa: İhraç kararının ardından dilekçe vermiş!
Politika
16 Ekim 2017 Pazartesi 16:46

MHP İzmir’de sürpriz istifa: İhraç kararının ardından dilekçe vermiş!

Partinin İzmir’deki önemli ismi Murat Taşer’in partisinden istifa ettiği öğrenildi. İl Teşkilatı’nın geçtiğimiz hafta Akşener ile görüşen Taşer için ihraç kararı aldığı belirtildi. Taşer’in ihraç kararını duymasının ardından ön hamle yaparak istifa ettiği öne sürüldü.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı’nın önemli isimleri arasında yer alan 2014 Yerel Seçimleri’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olan Murat Taşer’in partisinden istifa ettiği öğrenildi.

MHP’den kopan ve kurulacak yeni partinin önderliğini yapan Meral Akşener’le geçtiğimiz hafta görüşen ve oluşturulacak İzmir yapılanmasında yer alması beklenen Taşer’in İlçe Seçim Kurulu’na dilekçesini verdiği belirtildi.

MHP İzmir İl Teşkilatı’nın ise geçtiğimiz hafta gerçekleşen Akşener-Taşer görüşmesi sonrasında ihraç kararı aldığı ifade edildi. İl Yönetimi parti üyesi olmasına rağmen başka bir siyasi partinin oluşumuna katılan Taşer’i bu gerekçeden dolayı partiden ihraç etme kararını aldığı öğrenildi.

Gün içinde kesinleşmesi beklenen kararın duyumunu alan Taşer’in ön hamle yaptığı ve istifa ettiği iddia edildi.  

Ayrıca yeni partinin oluşum sürecinde MHP’den ayrılmaların gündeme gelmesi sonrasında İzmir teşkilatında kaç üyenin istifa ettiği kafalarda soru işareti yarattı. Ülke genelinde hemen hemen her gün çeşitli illerden gelen istifa haberlerinin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Sadece Taşer deyil
 17 Ekim 2017 Salı 09:12
Nejat Karataş dönemi tarihin en kötü mhp izmir il teşkilatı olarak sürdürmesi ilginç. Dervişoğlu hazinesini çok kötü harcayan Nejat Karats partiden ve yönetimden ayrılıklarla anılıyor. 7 il başkanyardımcısı 1 belediye başjanı ve sayısı zirve belediye meclis üyesi. On yıl il başkanı olan Müsavvat Dervişoğlu atdından bocalaması normal. Ama ayrılıklar çok etkili bir durumda pay sahibi. Birazda hatayı kenfinde aramak lszım. Parti eriyor ama sorumlulık üslenecek bir yapı yerine il teşkilat yapısından uzak yapılar kuruluyor. Giden çok olacak
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz