MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir’de ‘tele-motive’ harekatı!
Seçim 2015
30 Mayıs 2015 Cumartesi 10:24

MHP İzmir’de ‘tele-motive’ harekatı!

MHP İzmir il yönetimi, seçimin son haftası teşkilatı cep telefonlarına duygusal mesajlar göndererek motive edecek. Emek ve zafer vurgusu yapılan mesajlardan biri "Senin umutların, senin hayallerin, senin emeğin var. Zaferine az kaldı! Haydi, bugün MHP'ye bir oy daha kazandıralım" olacak.
MHP'nin tanıtım ve medyadan sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, seçim haftası teşkilatı cep telefonlarına SMS ve WhatsApp yoluyla gönderecekleri mesajlarla motive edecek. Bulut, seçim haftasında özellikle kararsız seçmeni etkilemek için teşkilattan daha çok çalışmalarını isterken şöyle konuştu: "Türk milliyetçileri birbirlerine hitap ederken 'gönüldaşım' der. Bizim şifremiz de bu. Milli hassasiyetlerimiz söz konusu olduğunda bir tarafımız Yavuz, diğer yanımız da Yunus'tur. Kalbe dokunmazsak, gönüllere hitap edemezsek, zaten hiçbir şey ifade edemeyiz. Propagandanın yani siyasal iletişimin de asıl amacı gönüllere ulaşabilmek. Biz bunun peşindeyiz. Rakiplerimiz gibi büyük bütçeli siyaset yapmıyoruz. Onlar bol sıfırlı siyaset, biz ise bol gönüllü siyaset yapıyoruz. Seçim haftası çok önemli. Teşkilatımızı coşku ve heyecan veren duyusal mesajlarla motive ederek, onlardan daha çok çalışmalarını isteyeceğiz. İzmir'deki partililerimizin tamamına, 100 bin üyemize mesaj atacağız."
 
"ÜLKÜMÜZ SENİN OMUZLARINDA TAŞIDIĞIN MUKADDES YÜKTÜR"
MHP İzmir'de 100 bin parti üyesini, şu mesajlarla motive edecek:
"Senin umutların, senin hayallerin, senin emeğin var. Zaferine az kaldı! Haydi, bugün MHP'ye bir oy daha kazandıralım", "Biliyorum, gönlün kırık, ellerin nasırlı ve sırtında hüzün taşıyorsun.
Olsun umut yine sende. Haydi, MHP'ye bir oy daha kazandıralım", "Bunca mağduriyeti ve mahkumiyeti hep senin emeğin ve duanla aştık. Gel şimdi birlikte zafere koşalım. Haydi, MHP için bir oy daha kazanalım. Ay yıldızlı al bayrak yine rüzgar bekliyor! Sen istersen, senin yüreğinden kopan fırtına ona yeter. Haydi, MHP'ye bir oy daha kazandıralım. Ülkümüz, senin omuzlarında taşıdığın mukaddes bir yük. Onu zafere taşımana az kaldı. Haydi, MHP'ye bir oy daha kazandıralım. Şimdi gönlünde biriktirdiğin umudu ak saçlı analara, gül yüzlü çocuklara verme zamanı. Haydi, MHP'ye bir oy daha kazandıralım." (dha)

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz