MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir'in kadınlarından Mehmetçiklere el emeği destek
Politika
22 Şubat 2018 Perşembe 14:23

MHP İzmir'in kadınlarından Mehmetçiklere el emeği destek

MHP İzmir Buca İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları Birimi TSK’nın Afrin’de terör örgütleri  PYD,PKK ve DEAŞ’a karşı  vermiş oldukları mücadelede kahraman askerlerimize moral olması amacıyla boyunluk ördüler.

MHP İzmir Buca İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları Birimi TSK’nın Afrin’de terör örgütleri  PYD,PKK ve DEAŞ’a karşı vermiş oldukları mücadelede kahraman askerlerimize moral olması amacıyla boyunluk ördüler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Buca İlçe Başkanı Bekir Arnavut, “Bu zorlu çetin hava şartlarında Devletimizin ve Milletimizin huzuru ve bekası için cephede çarpışan kahraman askerlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki alçak, hain teröristler bu vatanı bölemeyecek, onun işbirlikçileri teröre destek veren hainler emellerine ulaşamayacaklardır. Gerekirse Genel Başkanımız Devlet  Bahçeli Bey’in de dediği gibi Devletimizin ve Milletimizin bekası uğruna canımızı seve seve  feda  edeceğimizden  kimsenin  şüphesi  olmasın. Allah cephede vatanın bekası uğruna çarpışan Kahraman Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Gerek parti içinde gerek parti dışındaki gönüllü kişiler yardımıyla ördükleri boyunlukların çok kısa bir sürede hazırlanmasını organize eden Kadın Kolları Başkanı Aysel Saki, “Ülkemizin  içinde bulunduğu bu zor dönemde ,bizlerin huzur içinde yaşamasını sağlayan  Mehmetçiklerimiz için şimdilik elimizden bu kadarı geldi.Konu vatan savunması olunca üstümüze düşen cepheye gitmekse oraya gidecek yüreğe de sahibiz.Bu dönemde askerimizin morale ihtiyacı var.Boyunlukların hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz