MENÜ
İzmir 10°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP’de gündem Hasan Tahsin… Başkan Şahin Lider’e anlattı!
Politika
14 Mayıs 2019 Salı 15:31

MHP’de gündem Hasan Tahsin… Başkan Şahin Lider’e anlattı!

İzmir İl Başkanı Şahin’in, ‘Konak ilçesinin adı Hasan Tahsin olsun’ önerisi kent gündeminden düşmüyor. Başkan Şahin Ankara’ya giderek Genel Başkan Bahçeli’ye konuyla ilgili bilgi verdi. Genel merkezin isim değişikliği önerisinin yakından takip ettiği ve tarihçi akademisyenlerin en kısa sürede harekete geçeceği belirtildi.

EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde ‘Konak ilçesinin adı Hasan Tahsin olsun’ önerisini ortaya atan Başkan Şahin, Lider Bahçeli’ye konuyla ilgili dosya sundu.

Kent gündeminde yoğun ilgi gören öneri kapsamında gerçekleştirilen çalışma ve hazırlıkları Bahçeli ile paylaşan Şahin genel merkezin gelişmeleri takip ettiğini aktardı.

Ayrıca Bahçeli’nin tarihçi akademisyenleri çalışmaya dahil etmek için harekete geçtiği ifade edildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 izmirli
 15 Mayıs 2019 Çarşamba 09:06
T. C KALDIRILIRKEN NEREDEYDİNİZ ???? MİLLİYETCİLİĞİ AYAKLAR ALTINA ALANLARA NEDEN SESİNİZ ÇIKMADI ???
 Z.B
 15 Mayıs 2019 Çarşamba 08:59
Bu ülkede; talan,tahribat,kural dışılık,tarih ve kültürel değerlerin tahrip edilmesi,kentlerin yağmalanması,kent kimlik ve hafızalarının yok edilmesi v.s. daha saya bileceğim vede sizlerinde sayabileceği bir çok olumsuzlukların altında maalesef POLİTİKACI'ların imzası bulunmaktadır. Birileri bir olayı çok basite indirgiyorsa, ya o kişi çok cahildir yada art niyetlidir. Kentin tarihini bilmez,kültürünü bilmez,hafızasını bilmez, bu tür değişiklikle geri planda teknik açıdan nelerin olumsuz etkileneceğini bilmez... Güzelim ülkem ne çekti ise bu kendini bilmezlerden çekti ve çekme yede devam ediyor.
 gürkan
 14 Mayıs 2019 Salı 19:20
Atatürk Havalimanı kapatılıp ismi de silinirken ses çıkarmayanlar nelerle uğraşıyorlar.
 izmirli
 14 Mayıs 2019 Salı 16:00
gereksiz işlerle uğraşıyorsunuz.. konak semti izmir'in zaten tarihi semtidir. siz hasan tahsin'in hürriyet ve bağımsızlıkçılığına sahip çıkın. kuyruk olmayın.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz