MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP’li Şahin’den anma çıkışı: Gündeme getirmeseydik o kadar katılım olmazdı
Politika
15 Mayıs 2019 Çarşamba 15:47

MHP’li Şahin’den anma çıkışı: Gündeme getirmeseydik o kadar katılım olmazdı

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Hasan Tahsin’in 100’üncü ölüm yıl dönümü için organize edilen özel programa gerçekleşen katılım hakkında konuşurken, “Herkesin ilgi göstermesine vesile olduk zannediyorum. Hayırlı bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Çok yoğun bir katılım vardı. En azından herkesin haberinin olmasını sağladık. Biz gündeme getirmeseydik o yoğun katılım olmayacaktı. Geçen yılın fotoğraflarını çıkarsınlar, bakalım kim varmış?” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde milli mücadele döneminde ilk kurşunu atarak tarihe geçen ve şehit olan gazeteci Hasan Tahsin’in (Osman Nevres) adının Konak ilçesine verilmesini teklif eden MHP’li İl Başkanı Şahin net mesajlar verdi. İzmir’de her yılın 15 Mayıs’ında anılan Tahsin 2019’da da ölümünün 100’üncü yıl dönümünde unutulmadı.

- 100. YILDA İLK KURŞUN BULUŞMASI: HASAN TAHSİN UNUTULMADI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, siyasi partilerin temsilcileri, kentteki gazeteciler, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar tarafından Konak Meydanı’ndaki Hasan Tahsin Anıtı’nda özel anma etkinliği gerçekleşti. MHP’li Başkan Şahin’in, ‘Konak ilçesinin adı Hasan Tahsin olsun’ önerisi sonrasında Konak Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Abdül Batur açıklamalarda bulunmuştu. Şahin ve Batur arasındaki geçmiş yıllar üzerinden katılım tartışması yaşanmıştı.

HERKESİN İLGİ GÖSTERMESİNE VESİLE OLDUK!
2019 yılındaki program yoğun katılımla gerçekleşirken Başkan Şahin konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şahin, “Herkesin ilgi göstermesine vesile olduk zannediyorum. Hayırlı bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Çok yoğun bir katılım vardı. Memnuniyetle bizde katıldık. 100’üncü yılı kalabalık bir şekilde andık. Büyükşehir Belediye Başkanı, Konak Belediye Başkanı oradaydı” dedi.

EN KISA SÜREDE BATUR’U ZİYARET EDECEĞİM
Konak Belediye Başkanı Batur ile en kısa sürede bir araya gelmek istediğini açıklayan Şahin, “Yaptığım öneriyle birlikte kendisini ziyaret edeceğim” ifadelerini kullandı.

GÜNDEME GETİRMESEYDİK YOĞUN KATILIM OLMAYACAKTI
Yaklaşık 150 kişi ve ilçe başkanlarıyla beraber etkinliğe katıldıklarının altını çizen Şahin, “İyi oldu, hayırlı bir iş yaptık. En azından herkesin haberinin olmasını sağladık. Biz gündeme getirmeseydik o yoğun katılım olmayacaktı. Geçen yılın fotoğraflarını çıkarsınlar, bakalım kim varmış?” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 izmirli
 16 Mayıs 2019 Perşembe 10:00
ARŞİVLERİ AÇIN BAKALIM KEŞKE YUNAN KAZANSAYDI DİYEN ZAATIN CENAZESİNDE KİMLER VARMIŞ BELKİ GURUR DUYARSINIZ ....
 izmir 35
 15 Mayıs 2019 Çarşamba 21:26
siz kimsiniz akmhp liler. ?
 T.C Erol DURUKAN
 15 Mayıs 2019 Çarşamba 17:05
T.C VE ANDIMIZ KALDIRILDI NEREDESİN DİYE SORARLAR ADAMA... HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK...
 izmirli
 15 Mayıs 2019 Çarşamba 16:26
asıl daha önce sizin ne kadar ilgisiz olduğunuz bu açıklamadan anlaşılıyor...
 KARSIYAKALI
 15 Mayıs 2019 Çarşamba 16:26
bence kendinizi bu kadar nimetten saymayın :) insanlar manevi değerlerine siz varsınız diye sahip cıkmıyor
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz