MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Maltepe'deki oy sayımı yeniden başladı!
Güncel
15 Nisan 2019 Pazartesi 08:05

Maltepe'deki oy sayımı yeniden başladı!

İstanbul Maltepe'de 1. ve 2. ilçe seçim kurulları tarafından yapılan sayımların iptal edilmesinin ardından sayıma yeniden başlatıldı. İptal edilen 400 sandık ile kalan 170 sandıktaki sayım devam ediyor. 10 sandıktaki sayım tamamlandı.

Maltepe 1. ve 2. ilçe seçim kurulları tarafından, terminallerde bugüne kadar yapılan tüm sayımların oy çokluğuyla iptal edilmesinin ardından yeniden oy sayımına başlandı.

İlçe seçim kurulları tarafından bizzat yapılan sayımların geçerli olduğu ve yeniden sayımın yeni terminal kurulmadan ilçe seçim kurulları tarafından bizzat yapılmasının kararlaştırılması sonrasında oy sayımı iki kurul tarafından yeniden başlatıldı.

Maltepe 1. ve 2. ilçe seçim kurulları tarafından, terminallerde bugüne kadar yapılan tüm sayımlar (400 sandık) oy çokluğuyla iptal edilmiş, CHP ise karara itiraz ederek, Maltepe 1. ve 2. ilçe seçim kurullarının aldığı kararların tümden kaldırılmasını isteyerek sayım işlemi yapabilecek 100 ayrı terminal kurulmasına karar verilmesini talep etmişti. (NTV)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gürkan
 15 Nisan 2019 Pazartesi 16:21
Önce tekrardan sayılsın diye itiraz ediyorlar; sayıldıktan sonra da sayımı iptal ettiriyorlar. Ve sonra tekrar sayım başlıyor. Amaç çok açık ve net ki dert sayım değil.
 
 15 Nisan 2019 Pazartesi 13:26
Yok böyle rezalet
 İzmirli
 15 Nisan 2019 Pazartesi 11:21
3. haftaya girdik.Hala sayıyoruz.Bunun böyle olamayacağını herkes biliyor ... Sayım ne zamana kadar sürecek...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz