MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Manisa Büyükşehir Belediyespor’a saldırı!
Spor
21 Mayıs 2019 Salı 10:04

Manisa Büyükşehir Belediyespor’a saldırı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup play-off yarı final rövanş maçında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Manisa Büyükşehir Belediyesporlu futbulculara Fatih Karagümrüklü taraftarlar sözlü saldırıda bulundu. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta play-off mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk maçta evinde 1-0 yendiği Fatih Karagümrük ile bugün saat 16.00’da İstanbul’da rövanş mücadelesine çıkacak. Karşılaşma öncesi Manisa Büyükşehir Belediyespor’un kaldığı otel önüne gelen Fatih Karagümrüklü taraf grubu küfürler ve havai fişekler ile Manisalı futbolculara tehditler savurdu.

Geç saatte otele geldiler
Olay maçtan bir gün önce İstanbul’da kampa giren Manisa Büyükşehir Belediyesporun kaldığı Bayrampaşa’daki bir otelde meydana geldi. Geç saatlerde Fatih Karagümrüklü taraftarlar tezahüratlarla başladıkları yürüyüşlerini otel önüne gelince küfürlü söylemlere dönüştürdü. Havai fişekler yakarak otelde kalanlara sıkıntılı anlar yaşatan taraftarların otele girişini engellemek için otel güvenliği önlem aldı. Otel yetkililerinin güvenliği sağlaması ile olaylar büyümeden son buldu. Küfürlerle tezahüratlarını sürdürün taraftarlar bir süre sonra otel önünden ayrıldı. Takıma destek için İstanbul’a giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de olay anında otelde olduğu öğrenildi. Yaşanan olay otelde kalan turistler tarafından cep telefonları ile görüntülendi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz