MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Manisaspor'dan 10 senenin en kötü startı
Spor
15 Ağustos 2017 Salı 13:22

Manisaspor'dan 10 senenin en kötü startı

Ligdeki ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 4-1 yenilen 1'inci Ligi tçakımı Manisaspor, son 10 yılın en kötü sezon başlangıcını yaptı.

2007-08 sezonunun ilk karşılaşmasında Süper Lig'de Kayserispor'a, 2013-14 sezonunda ise 1. Lig'de Osmanlıspor'a 3-1'lik skorlarla teslim olan Manisaspor, 1'inci Lig'den düştüğü 2014-15 sezonunda evinde Alanyaspor'a 3-0 yenilerek sezona 'merhaba' demişti.

Basın Sözcüsü Serkan Özşen, yeni kurulan bir takımın ilk haftalarda böyle sonuçlar almasının normal olduğunu söyleyerek, "Bu kaybı önümüzdeki maçlarda telafi edeceğiz" dedi.

Öte yandan cuma günü Samsunspor'la kendi sahasında oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına başlayan siyah beyazlı ekipte adale sorunu yaşayan Slavko Perovic ve Axel Meye ile üst solunum yolları enfeksiyonu geçiren Emrullah Şalk, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Yardımcılarıyla birlikte üst üste karşılaşacakları Samsunspor ve Gaziantepspor'un maçlarını izleyen teknik direktör Sait Karafırtınalar, "Kayıpları telafi edecek gücümüz var. Samsunspor'un ardından gençleriyle lige başlayan Gaziantepspor'u da yenerek ütst sıralar için iddialı konuma gelebiliriz" dedi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz