MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mansur Yavaş: İYİ Parti'yi kabul etmedim!
Politika
11 Aralık 2018 Salı 18:46

Mansur Yavaş: İYİ Parti'yi kabul etmedim!

CHP ile İYİ Parti arasında devam eden seçim iş birliği müzakerelerinde, Ankara için konuşulan formüllerin odağında olan Mansur Yavaş, Milliyet'e konuştu. Yavaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün gece yaptığı görüşmeye ilişkin olarak, "İttifakta Ankara'nın İYİ Parti'ye kalma durumu var. Sayın Genel Başkan bana 'Ankara'dan İYİ Parti adayı olursanız destekleriz' dedi. Ben de kabul etmedim, kendisine teşekkür ettim" dedi.

Yavaş, dün gece CHP Genel Merkezi'nde, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Gündemde, CHP ile İYİ Parti arasında devam eden seçim iş birliği müzakereleri vardı. Görüşmenin ardından, Kılıçdaroğlu'nun Yavaş'a, "İYİ Parti'den aday ol biz de destekleyelim" teklifini ilettiği iddiaları kulislere yansıdı. Ankara özelindeki tartışmaların odağında olan Yavaş, hem dünkü görüşme hem de adaylığında gelinen aşamaya ilişkin konuştu.

Yavaş, "İttifakta Ankara'nın İYİ Parti'ye kalma durumu var. Sayın Genel Başkan bana 'Ankara'dan İYİ Parti adayı olursanız destekleriz' dedi. Ben de bunu kabul etmedim, kendisine teşekkür ettim. Bundan sonraki süreçte ne olacağını göreceğiz, ben de izliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 11 Aralık 2018 Salı 21:36
o zaman defol git. sizde iş yok akp güle oynaya izmir dısındaki bütün sehirleri alır.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz