MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mehmet Bayındır Ankara yolu için ameliyatları öne aldı!
Politika
1 Eylül 2015 Salı 13:28

Mehmet Bayındır Ankara yolu için ameliyatları öne aldı!

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevinden istifa ederek Ankara yolculuğuna çıkan ve partinin altıncı sıra aday gösterdiği Op. Dr. Mehmet Bayındır yine görevi bıraktı. Bayındır, istifa etmeden önce tüm ameliyatları bir haftaya sığdırdı. Bayındır, “Yeniden yola çıktım. Daha önce de ‘başladığım işi yarım bırakmam’ demiştim. Ameliyat olmak isteyenler sıraya girdi” dedi.
Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinde ikinci bölge altıncı sıradan listeye yazdığı Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mehmet Bayındır seçilemeyince yeniden görevine döndü. Bayındır, aradan geçen zamanda yeniden erken seçim kararı alınınca tekrar görevini bıraktı. İstifasını sunan Bayındır,  hastanedeki ameliyatların tamamını da bir haftalık zaman dilimine sığdırdı. Adeta gece gündüz ameliyat yaparak önceden ayarladığı ameliyat günlerini öne çeken Bayındır’ın hastaları sıraya girdi.



Bayındır, yoğunluğu ve ameliyat sırası bekleyenler ile birlikte çektiği fotoğraflarla paylaştı. Bayındır,“ 1 Kasım’daki  ‘tekrar seçim' için, hayırlısı ile 'doktorluktan değil, memurluktan ayrılmak için tekrar istifa dilekçesi'  yazdım. Tabii ki yine son ana kadar, biriken ameliyatlarıma ve hasta muayenelerime son sürat devam ettim vesselam” dedi.


 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 yılmaz kaya
 1 Eylül 2015 Salı 23:13
Doktorumuz ile elele hedef 2023
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz