MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen'de 'Abdullah Ercan' krizi!
Spor
9 Haziran 2019 Pazar 11:54

Menemen'de 'Abdullah Ercan' krizi!

Menemen Belediyespor'da, Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı kararla 25 Mayıs'taki genel kurulda başkanlığı geçersiz olan Tahir Şahin'in teknik direktör Abdullah Ercan'ı göreve getirmesi yeni bir tartışma yarattı.

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor'da, Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı kararla 25 Mayıs'taki genel kurulda başkanlığı geçersiz olan Tahir Şahin'in teknik direktör Abdullah Ercan'ı göreve getirmesi yeni bir tartışma yarattı. 

Kulübün kurucu üyesi Fikret Uzun, kongre ile ilgili mahkemenin ihtiyati tedbir kararı aldığını hatırlatarak, "Tahir Şahin hangi yetki ve sıfatla teknik adam getirebiliyor. Mahkeme kendisine 'dur' dedi. Şahin hukuku tanımıyor ve suç işliyor" açıklamasını yaptı. 

Abdullah Ercan'la herhangi bir anlaşma yapılamayacağını dile getiren Fikret Uzun, "Mahkeme 3 hafta içinde kulübe kayyum atayacak ve gelecek kayyum kongre sürecini başlatacak. 25 Mayıs'taki genel kurulda alınan tüm kararlar geçersiz sayılmış. Tahir Şahin'in başkanlığı kabul edilmemiş. Türkiye Cumhuriyeti kanunları Tahir Şahin'den büyüktür. Biz de çalışmalar yapıyoruz ancak açıklamıyoruz. Şov peşinde değiliz" dedi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 izmirli
 9 Haziran 2019 Pazar 14:10
küme düşer bu menemen. TAHİR ŞAHİN İYİ BİR BELEDİYE BAŞKANIYDI. HATA YAPTI CHP. BUNU 5 YIL SONRA ANLAYACAKLAR. TIPKI KONAKTA HAKAN TARTAN VARKEN SEMA PEKTAŞI GETİRDİKLERİ GİBİ MENEMENDE DE HATA YAPTILAR.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz