MENÜ
İzmir 16°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Migros, Ege’nin en özel fuarında İzmirliler'le buluşuyor...
Ekonomi
28 Ağustos 2015 Cuma 11:05

Migros, Ege’nin en özel fuarında İzmirliler'le buluşuyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 84’üncü kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Migros, hem İzmirliler’le eğlenceli vakit geçiriyor hem de sadece Migros Mağazalarında yer alan birbirinden lezzetli ürünlerini ziyaretçileriyle buluşturuyor.
İZMİR - Ege’nin en önemli etkinliklerinden biri olan 84’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl 28 Ağustos – 6 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenleniyor. Fuarın sponsorları arasında yer alan Migros ise, fuar kapsamında ziyaretçilere birbirinden farklı deneyimler ve eğlenceli dakikalar yaşatmayı hedefliyor.

Migros fuar boyunca 26 Ağustos kapısında yer alacak olan özel standıyla İzmirlileri hem sadece Migros Mağazalarında satılan ürünleriyle buluşturuyor hem de bu alanda kurulan
sahnede elektro keman şov gösterisi, dev tetris ve langırt oyun etkinlikleriyle de fuardaki dinamizmini canlı tutuyor.
 


MİGROS SOKAĞI İZMİRLİLERİ BEKLİYOR
Fuar kapsamında İzmirlilerin Migros ürünlerini deneyimlemesini hedefleyen Migros, 44 tedarikçi firmasıyla birlikte Migros Sokağı’nda ziyaretçilerini ağırlıyor.
 
FUARIN COŞKUSU KONSERLERLE PEKİŞECEK
84’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’nın aynı zamanda konser sponsoru da olan Migros, fuar kapsamında çok özel sanatçıları ziyaretçilerle buluşturacak. Migros, 4 Eylül 2015 tarihinde Gökhan Türkmen ve 5 Eylül 2015’te Hadise’yi sevenleriyle buluşturacak.
 
FUAR COŞKUSU OYUNLAR VE SHOWLARLA ARTIYOR
Migros, ziyaretçileri için düzenlediği birbirinden keyifli oyunlar ve showlarla fuarın eğlencesini ikiye katlıyor.  Keman Show, dev tetris, langırt gibi aktivitelerle 7’den 70’e herkesi eğlenmeye davet ediyor.
 
Çocuklar için her gün birbirinden eğlenceli oyun, animasyon ve showların olacağı fuarda, karaoke, şişme kaydırak, yüz boyama, özel şişme oyun parkurları etkinlik alanında çocuklarla buluşuyor.
 
Ayrıca Migros bando ve kortej ile fuarı daha da canlandırıyor.
 
HEDİYE ÇEKİ VE TADIM AKTİVİTELERİ İÇİN STANTLARA UĞRAMAYI UNUTMAYIN
Migros’un tedarikçisi konumunda olan 44 üretici ve tedarikçi bu sene de fuarda kurulan stantlarda İzmirlilerle buluşuyor. Tedarikçiler, bu alanda ziyaretçileri ikramlarla karşılayarak, hediye çekleri dağıtıyor.
 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz