MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Millet İttifakı’nın İzmir’deki liderleri buluştu: Çarpıcı açıklamalar!
Politika
9 Ekim 2019 Çarşamba 14:53

Millet İttifakı’nın İzmir’deki liderleri buluştu: Çarpıcı açıklamalar!

CHP İzmir İl Başkanı Yücel ve mevkidaşı İYİ Partili Kırkpınar bir araya geldi. İki başkan görüşme için açıklamalarda bulunurken istihdam tartışmalarına da değindi. Ayrıca ‘Millet İttifakı’nda çatlak mı var?’ sorusu karşısında konuşan başkanlar önemli açıklamalar yaptı.

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i makamında ağırladı.  Son günlerde yaşanan istihdam tartışmalarının sonrasında iki başkanın basına kapalı olarak bir araya gelmesi dikkat çekti. İki başkan toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sözü ilk olarak CHP’li Yücel aldı ve “İl başkanımızla bir değerlendirme yaptık. Görüşmemiz özeldi. Hem genel siyaset hem yerel siyaset üzerinden konuştuk. İzmir’in ihtiyaçları, beklentilerini her ikimizin görevlerinden dolayı bizlere yüklediği sorumluluk gereği konuştuk. Zaten başkanımızın kendisiyle iletişim halindeyiz. Yüz yüze gelelim değerlendirme yapalım istedik. Güzel ve verimli görüşme oldu” dedi.

RAHATSIZLIK VARSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLE PAYLAŞACAĞIZ
Belediyelerde işe alım ve istihdam üzerinden yaşanan tartışmanın sorulması üzerine konuşan Yücel, “Bu konuda bir rahatsızlık varsa biz bunu Büyükşehir Belediye Başkanımız ile paylaşacağız” açıklamasını yaptı.

İSMAİL KARDEŞİME SELAM GÖNDERİYORUM!
İYİ Parti’nin iktidarda olduğu Tire’de CHP İlçe Başkanı İsmail Güleç’in istihdam noktasında memnuniyetsizliğini, ‘Bizim beklentimiz daha yüksekti’ sözleriyle dile getirmesini değerlendiren Kırkpınar, “İsmail kardeşime buradan selam gönderiyorum. İsmail Başkanımız çok akıllı ve çalışkan bir kardeşimiz. Bunun öyle olmadığını kendisi de biliyor. Bu konuda bir sıkıntı yok. CHP ile ülke genelinde olan Millet İttifakı’mız devam edecek. Kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda beklentilerini yüksek tutup bir şey çıkaramayanlar hala uğraşıyorlar. Buradan bir şey çıkaramazlar” dedi.

İTTİFAKTA ÇATLAK MI VAR?
‘Millet İttifakı’nda çatlak mı var?’ sorusunu yanıtlayan Kırkpınar, “Ben öyle bir düşünmüyorum. Öyle bir şey de yok” açıklamasını yaptı. CHP’li Yücel de aynı soru karşısında, “Kesinlikle öyle bir şey yok. Millet İttifakı’ndan rahatsız olan kesimlerin yaratmaya çalıştıkları bir algı!” ifadelerini kullandı.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İzmirli
 9 Ekim 2019 Çarşamba 22:34
İstihdam tartışması ayıp. Kamuoyu önünde torpil tartışması yapılıyor.
 ahmet
 9 Ekim 2019 Çarşamba 16:54
üçüncü ortağınızı niye çağırmadınız ?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz