MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Milli Emlak düğmeye bastı: İzmir'in turizm cennetinde 5 milyonluk satış!
İnşaat/Emlak
16 Ocak 2019 Çarşamba 10:13

Milli Emlak düğmeye bastı: İzmir'in turizm cennetinde 5 milyonluk satış!

Karaburun Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, 19 bin 185 metrekare büyüklüğündeki arsayı satma kararı aldı. Arazi için 4 milyon 797 bin TL’lik tahmini bedel belirlendi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Karaburun Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, ilçedeki Küçükbahçe Mahallesi’nde bulunan arsa niteliğindeki taşınmazı satma kararı aldı. 19 bin 185 metrekarelik tapu alanı olan taşınmaz için 4 milyon 797 bin TL’lik tahmini satış bedeli belirlendi.

İhalenin 5 Şubat Salı günü saat 14:30’da gerçekleşeceği ifade edildi. Arazinin mülkiyetinin tamamı hazine payı olarak belirtilirken imar durumu bölümünde ise ‘konut alanı’ ibaresi yer aldı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hüseyin Soner
 17 Ocak 2019 Perşembe 06:57
Çok yazık ne bodrum ne Kuşadası ne çeşme ne Seferihisar ne de dikili ne de didim güzel koyulan beton hale getirmek isteyen zihniyet var ülkemizde .Öncelikli olarak Halk insan olarak yanın Anadolu korumak ve hata Köylümüzün Efendisi olan Köylünün toprağını gözü olanın ve güzelim koyları nin beton getirmek isteyen Yapı Kooperatifinin belasını düşmüş.Karaburun Belediyesi ise Kısıtlı İmar izin açılmış ve Yapı Kooperatifinine Hukuk süreci başlamıştır fakat bu bölgesinde Zeytin ağacı dikmesi gerekir bundan dolayı siziler den Zeytin ağaç fidesi istemekteyim. Çünkü Bu Köylünün toprağı ve bu koyu atalarımızın bize bıraktığı, bizim de torunlarımıza bırakacağımız en büyük zenginliklerimizden biridir. Haydi seninde Zeytin ekime yardımcı ol Saygılarımla
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz