MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Milli Emlak'tan İzmir'de 13 milyonluk satış!
İnşaat/Emlak
21 Eylül 2021 Salı 08:53

Milli Emlak'tan İzmir'de 13 milyonluk satış!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Balçova, Karşıyaka ve Çeşme Milli Emlak Daireleri, bünyesinde bulunan ve konut, sanayi alanı ve turistik tesis nitelikli toplam 10 adet taşınmazını toplam 13 milyon 347 bin 300 TL bedelle satış listesine koydu.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Son dönemlerde satışlarla yaptığı satışlar ile gündeme gelen Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Çeşme, Balçova ve Karşıyaka Milli Emlak Müdürlükleri aracılığıyla toplam 10 adet taşınmazını satış listesine çıkarma kararı aldı.

2 FARKLI İLÇEDE 6 KONUT ALANLARI VİTRİNDE
Balçova Milli Emlak Müdürlüğü Gaziemir'de 2 adet  Cumaovası'nda 2 adet ve Özdere'de 1 adet olmak üzere 5 adet 'konut alanı nitelikli taşınmazını satış listesine koyarken, satışlardan toplam 3 milyon 115 bin 500 TL elde etmeyi planlıyorİhaleler, açık ihale usulü ile  12 Ekim günü gerçekleştirilecek

KARŞIYAKA'DA 'SANAYİ ALANI' SATIŞI
Karşıyaka Milli Emlak Müdürlüğü ise Alaybey'de 1 adet konut alanı ve Horozgediği'nde ise 2 adet sanayi alanı olmak üzere 3 taşınmazını satış vitrinine çıkardı. Karşıyaka Milli Emlak Müdürlüğü ise 3 adet taşınmazını belirlenen fiyatlar üzerinden satması halinde kasasına 4 milyon 658 bin 800 TL koyacak. İhaleler, açık ihale usulü ile  4 Ekim günü gerçekleştirilecek

DENİZE SIFIR KONUT ALANI
Satış yapan bir diğer Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi olan Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü Çeşme'nin Musalla mahallesinde 1 adet konut alanı ve 16 Eylül Mahallesi'nde turistik tesis nitelikli 1 adet taşınmazını toplamda 5 milyon 573 bin bin TL bedelle satış listesine ekledi. İhaleler, açık ihale usulü ile 12 Ekim günü gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz