MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muğla'da Büyükşehir kapışması! 'Ben daha iyi yönetirim' dedi, adaylığını ilan etti
Ege
17 Ağustos 2018 Cuma 14:59

Muğla'da Büyükşehir kapışması! 'Ben daha iyi yönetirim' dedi, adaylığını ilan etti

Muğla eski Milletvekili Demir, yerel seçimlerde yarışta var olacağını ilan etti. Demir, “Arkadaşlar da güzel işler yaptılar ama ben daha iyi görev yaparım düşüncesindeyim” dedi. Ayrıca mevcut Başkan Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Kocadon’un da aday adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ-  Türkiye’de 24 Haziran seçimlerinin geride kalmasıyla siyasi partiler rotayı yerel seçimlere kırdı. Siyaset kulislerinde yerel seçimin erkene alınma ihtimalinden de söz edilirken resmi bir karar çıkmadığı takdirde milyonlarca vatandaş 2019 yılının Mart ayında sandık başına gidecek.

Olağanüstü kurultay tartışmaları ve imza toplama hareketiyle sürecin en hareketli partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) kurum içi yarış şimdiden başladı.

Partinin en güçlü olduğu nokta olan Ege Bölgesi’nde kale olarak nitelendirilecek Muğla’da aday adaylığı fitili ateşlendi.

Muğla eski Milletvekili Nurettin Demir, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışta var olacağını ilan etti. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li mevcut Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yerel seçimlerde aday adayı olmasına kesin gözüyle bakılırken eski Vekil Demir’in hamlesinin ise yarışı iyice kızıştıracağı yönünde yorumların yapılmasına neden oldu.

EVET ADAYIM!
Egedesonsöz’e kararıyla ilgili açıklamalarda bulunan Demir, “Adaylığı düşünüyorum. Bayramdan sonra resmi açıklamayı yapacağım” dedi.

HERKESİN GÖNLÜ VARDIR!
Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün’ün yeni dönem için yarıştan çekileceğinin iddia edilmesinin sorulması üzerine konuşan Demir, “Osman Bey de adaydır. Niye aday olmasın? Herkesin gönlü vardır. Partimizde demokrasi yarışı var” açıklamasında bulundu.

BEN DAHA İYİ YÖNETİRİM!
Kendisinin görev talebi hakkında konuşan Demir, “Ben daha iyi yaparım diye düşünüyorum. Bilgi birikimimle burayı daha iyi yöneteceğimi düşünüyorum. Arkadaşlar da güzel işler yaptılar ama ben daha iyi görev yaparım düşüncesindeyim” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Turgay Topçuoğlu
 6 Ekim 2018 Cumartesi 21:31
Hindistan da sandım kendimi. İnekler kutsaldır. Yolun ortasında yatarlar. İnek kalkmadan araçlar geçemez. Ne sıkıcı bir durum. Türkiye de de artık yaşlılar yoldan çekilsin. Hangi partiden olursa olsun. Yaşlılar da çalışma hevesi hiç olmuyor. Onlar sırf parti içi çekişmelerden başarılı oluyorlar. Bu bağlamda Gürün ü ve Demir i hiç istemiyoruz. Yeter artık fiziği yaşlı kafalarda yenilik olmayan insanlar ortadan kaybolsun. Yeni ve dinamik kişiler istiyorum her partide.
 Osman yazar
 6 Ekim 2018 Cumartesi 17:34
Anlamıyorum bu parti sizi iki devre vekil yaptı yetmiyormuş,neden yeni insanlara ve gençlere bırakıyorsunuz. Benim hep bir resim var gerek vekillik,gerekse belediye başkanı vede il ve ilçe başkanlığı iki devre yapanlar,yerlerini yeni gelecek partililerimize bırakmalı.Bu erdemliligi göstermelerini istiyoruz yoksa hep aynı insanla bu işler insanları sıkıyor. Lütfen hepiniz çekilin yeni insanlar gelsin...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz