MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muharrem İnce'den Erdoğan'a özür!
Politika
19 Ağustos 2018 Pazar 11:25

Muharrem İnce'den Erdoğan'a özür!

CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Erdoğan'a Yahudi Cesaret Ödülü alması üzerinden yönelttiği eleştirilerin yanlış olduğunu belirterek özür diledi.

CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın eleştirilerini yanıtladı.

Hakan, Muharrem İnce 'yi, "Milli Mücadele’yi CHP’ye mal etmesi" ve Erdoğan’ı Yahudi Cesaret Ödülü alması üzerinden eleştirmesinden dolayı eleştirmişti.

İnce'nin telefonla kendisini aradığını belirten Hakan, eleştirilerine verdiği yanıtlara bugünkü köşesinde yer verdi.

İnce, Hakın'ın Milli Mücadele” konusundaki eleştirisine şöyle cevap verdi:

“Cumhuriyet’in ilk döneminin bazı hatalarını ve günahlarını hiç kimseyle paylaştırmadan tamamen CHP’nin üzerine yıkıyorsunuz... Ama sıra Milli Mücadele’ye geldiğinde ‘Hayır, CHP yapmadı, bütün millet yaptı’ diyorsunuz... Yani hata söz konusu olduğunda yükle CHP’ye... Milli Mücadele gibi onurlu bir iş söz konusu olduğunda al CHP’nin elinden... Bu olmaz”.

İnce, “Yahudi Cesaret Madalyası” ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

“Benim maksadım yönetimin İsrail politikaları konusunda sergilediği ikiyüzlü tavrı anlatmaktı. Yahudi Cesaret Ödülü üzerinden yaptığım eleştiri yanlış olmuştur. Özür dilerim. Türkiye’de yaşayan Yahudi vatandaşlarımızın üzülmesini asla istemem. Irkçılık da benim defterimde yazmaz”.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Sarı Çizmeli Memed'A
 26 Ağustos 2018 Pazar 01:11
Özür dilenecek kişi/ler CHP'liler değil, tam tersine seçimler süresince sinsice bir senaryoyla yalnız bırakılan ve seçimlerden sonra yine etik olmayan tertiplerle CHP'li seçmenin hedef tahtasına oturtulmaya çalışılan Sn.Muharrem İNCE'dir. Ama bu oyun kurucular(!) bu oyunların karşılığını, ilk seçimlerde alaşağı edildiklerinde göreceklerdir.... Kesinlikle.
 Sarı Çizmeli Memed'A
 26 Ağustos 2018 Pazar 01:09
Sn.Muharrem İNCE'den RTE'ye özür dileme falan yok, lütfen mesajı iyi okuyalım.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz