MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Narlıdere’de virüse karşı gece mesaisi
Yerel Yönetimler
29 Kasım 2020 Pazar 11:40

Narlıdere’de virüse karşı gece mesaisi

Narlıdere Belediyesi; Covid-19 vakaları ve ölüm oranlarının artmasıyla, dezenfeksiyon çalışmalarına hız verdi. Kamusal alanlar ve vatandaşların sık kullandığı noktalar aralıksız ilaçlanırken, cadde ve sokakların dezenfekte edilmesi için gece mesaisi yapıldı. Başkan Ali Engin “Sadece, kurallara uyarak bu salgının üstünden gelebiliriz. Hepimiz maksimum özeni göstermeliyiz” dedi.

Koronavirüs vakalarında ülke genelinde yaşanan artış ve ölüm oranlarının fazlalaşması belediyeleri de ek önlemler almaya itti. İlaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına hız veren Narlıdere Belediyesi, geçen hafta tüm kamusal alanları, durakları ve bankları ilaçladı. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalar dezenfekte edildi. Son olarak cadde ve sokaklar -doğaya zarar vermeyen- köpüklü dezenfeksiyon malzemeleri ile yıkandı. 3 tanker, 2 süpürge aracı ve 20 personel, ilçenin sokaklarını boydan boya temizledi. Çalışmaların düzenli periyotlarda devam edeceği belirtildi.

“KURALLARA UYALIM”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Ne yazık ki salgının bilançosu her geçen gün artıyor. Bunu en aza indirmek bizim elimizde. Sadece, kurallara uyarak bu salgının üstünden gelebiliriz. Hepimiz maksimum özeni göstermeliyiz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz