MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O ilçede istifa depremi!
Politika
14 Mayıs 2019 Salı 13:15

O ilçede istifa depremi!

CHP Aliağa İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Zafer Maden, Fikri Temur, Barış Özkan, Ali Şahinoğlu, Namık Kaçar ve Hasan Hüseyin Erden görevlerinden istifa etti.

İstifa dilekçelerini ilçe yönetimine sunan üyeler, yayımladıkları yazılı açıklamada, 31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sürecinde partililerin ilçedeki bütünlüğü sağlayamadığını savundu. 

Açıklamada partinin temel değerlerinin umursanmadığı belirtilerek "CHP'nin evrensel, sosyal ve demokrasi anlayışına uyum sağlamayan yönetim kaynaklı tutum ve davranışların yenilgiye sebep olan önemli unsurlardan biri olduğunu yönetimin mevcut fikri ve yönetim anlayışıyla devam etmesi halinde ileriye dönük sıkıntıların daha da büyüyeceğini, yönetimin değişime yenilenmeye direnç gösterdiğini müşahede ettik." ifadelerine yer verildi.

İstifa eden 6 Yönetim Kurulu Üyesi daha sonra ilçe başkanlığına giderek, yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiklerini içeren dilekçeleri verdi. 

Öte yandan CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, yaptığı açıklamada, seçim sonuçları itibariyle Aliağa'da başarılı olduğunu iddia etti. Cirit, "Seçim değerlendirmesi için İl Başkanımız Deniz Yücel ve il yöneticilerimizle Genişletilmiş  Danışma Kurulu toplantısı yaptık. Ancak 6 arkadaşımız seçim sonucunu farklı değerlendirmişler ve bu nedenle yönetim kuruluna istifalarını vermişlerdir. Kendilerine bugüne kadar partimiz adına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz." değerlendirmesinde bulundu. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 14 Mayıs 2019 Salı 23:29
Bu kadar olumsuzlukları yeni mi fark etmişler. Aday adaylığı sürecinde görmedim,duymadım ve konuşamamı oynayanlar şimdi ne oldu da gerçekleri gördünüz. Aliağa da seçimin kaybedilmesinde hepiniz aday ve ilçe başkanı kadar suçlusunuz.
 ALİAĞALI
 14 Mayıs 2019 Salı 13:54
Hiç şaşırmadım. olağan kongre 1 sene ertelendiği için tüm adaylar hazırlıklarını ona göre yapıyordu. partinin adamı değil belediye başkan adayının adamı olanlar olağanüstü kongre olsun diye istifa etti olay tamamen bundan ibaret. senaryo hep aynı çünkü geçmişte özlem şan oğuzhan'a da aynısı yapılmıştı.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz