MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ödemiş Belediyesi, Travel Turkey İzmir’de
Yerel Yönetimler
5 Aralık 2019 Perşembe 22:36

Ödemiş Belediyesi, Travel Turkey İzmir’de

Ödemiş Belediyesi, turizme büyük katkı sağlayan 13. Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yerini aldı. Fuar İzmir’de 5-6-7 Aralık tarihlerinde düzenlenen dev organizasyonda Ödemiş Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor.

Turizmin kalbinin attığı Travel Turkey İzmir, Fuar İzmir’de törenle kapılarını açtı. KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Vekili Onur Gözet, Türk Hava Yolları Satış Başkanı Emre Menevşe, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya 13.’sü düzenlenen fuarın açılış kurdelesini kesti. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş açılış törenine katıldıktan sonra Ödemiş Belediyesi standını ziyaret eden konuklarla yakından ilgilendi. İzmir’in ilçe belediye başkanlarını ağırlayan Eriş, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a ziyareti anısına plaket verdi. Eriş daha sonra konuk belediyelerin stantlarını ziyaret ederek belediye başkanlarını Ödemiş’e davet etti.

Travel Turkey İzmir’de A holündeki İzmir Sokakları bölümünde Ödemiş’in tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin görsellerle tanıtıldığı stantta Cumhuriyet Bayramı’ndaki 2003 kişilik dev zeybek gösterisi izletiliyor. Ödemiş ürünleri ve Ödemiş’i yansıtan süs eşyaları armağan ediliyor. Geçtiğimiz hafta Ankara’da düzenlenen Ege İlleri Tanıtım Günleri’nin ardından 43 ülkeden bin 300 katılımcıyı bir araya getiren Travel Turkey İzmir’de de tanıtım atağını sürdüren Ödemiş Belediyesi, 7 Aralık akşamına kadar ziyaretçilerini bekliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz