MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ödemiş Belediyesi kursiyerlerinden muhteşem gösteri
Yerel Yönetimler
23 Haziran 2017 Cuma 15:39

Ödemiş Belediyesi kursiyerlerinden muhteşem gösteri

Ödemiş Belediyesi kültür sanat çalışmaları kapsamında düzenlenen kursların yıl sonu etkinlikleri yapıldı. Gösteri ve konserler izleyicileri büyüledi.

Kültür sanat çalışmaları kapsamında uzun yıllardır müzik, sanat, el işleri gibi farklı kategorilerde kurslar açan Ödemiş Belediyesi bu yıl 5 kategoride kurs açtı.  Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, Gitar Kursu, Halk Oyunları Kursu ve Resim Kursu’nun 2016-2017 dönem sonu gösterileri Kültür Merkezi’nde yapıldı. Programa Belediye Başkan Vekili İsmail Dadal, meclis üyeleri Şakir Gelen ve Erdal Başer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda ilk olarak Türk Halk Müziği Korosu yer aldı. Koro,  Karadeniz ve Zeybek türküleri seslendirdi. Gitar Kursu öğrencileri ise hazırlamış oldukları repertuarla izleyicilere keyifli bir dinleti gerçekleştirdi. Türk Sanat Müziği Korosu konserinde kürdilihicazkâr makamında şarkılara yer verdi. İzleyiciler zaman zaman şarkılara eşlik etti. Gecenin sonunda Halk Oyunları ekibinin İzmir yöresi karma zeybek gösterisini gerçekleştirdi. 39 kişilik ekiple sahne alan halk oyunları ekibi izleyicileri büyüledi.

Program sonunda konuşma yapan Belediye Başkan Vekili İsmail Dadal; Kursiyerlerimizin gösterilerini beğeniyle izledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, kutluyorum dedi. İsmail Dadal konuşmasının ardından Türk Halk Müziği Korosu eğitmeni Gazi Erdener Kaya, Türk Sanat Müziği Korosu Eğitmeni Erkan Aydın, Gitar Kursu Eğitmeni Kemal Zülal, Halk Oyunları Kursu Eğitmeni Mahmut Karagenç adına Sedat Buldan ve Resim Kursu Öğretmeni Emine Bayındır’a çiçek takdim Ederek, kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. Kültür Merkezi giriş katında açılan resim kursiyerlerinin sergisi de yoğun ilgi gördü. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz